Οι Λέικερς πέρασαν από το Σικάγο με ΛεΜπρόν και Ντέιβις

Οι “λιμνάνθρωποι” πήραν… εκδίκηση από τους Μπουλς για την ήττα τους προ ολίγων ημερών, επικρατώντας στο Σικάγο με 121-110 και έκαναν αποφασιστικό βήμα για το Ρlay in tournament.
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξεκίνησε πενταδάτος κόντρα στους Μπουλς, έβαλε 25 πόντους και μαζί με τον Άντονι Ντέιβις, ο οποίος πρόσθεσε 38 πόντους και 10 ριμπάουντ, οδήγησαν τους Λέικερς σε νίκη στο Σικάγο (121-110).
Μετά από έναν μήνα απουσίες, ο “Βασιλιάς” έπαιξε σε δύο διαδοχικά ματς, για να βοηθήσει τους “Λιμνάνθρωπους” στη… μάχη που δίνουν για να μπουν απευθείας στα πλέι οφ του ΝΒΑ.
Όσο για τους “ταύρους”, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη 10η θέση της Ανατολής, κρατώντας την τελευταία θέση που οδηγεί στο Ρlay-in, ο Νίκολα Βούτσεβιτς προσέφερε 29 πόντους και 12 ριμπάουντ. ενώ ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν ακολούθησε με 22 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 20-31, 51-59, 76-85, 110-121
Νικς – Χιτ 101-92
Εντός έδρας νίκη με 101-92 πέτυχαν οι Νικς απέναντι στους Χιτ, παρότι είδαν τον Τζούλιους Ραντλ να αποχωρεί από το ματς στα τέλη της δεύτερης περιόδου με διάστρεμμα. Ο Ιμάνουελ Κουίκλι είχε 24 πόντους. Από κοντά και ο Κουέντιν Γκράιμς με 23. Οι δυο τους μάλιστα έπαιξαν ολόκληρη την τέταρτη περίοδο, όπως συνέβη και με τους Τζος Χαρτ, Αρ Τζέι Μπάρετ και Αϊζάια Χάρτενσταϊν. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει τέσσερις περισσότερες νίκες σε σχέση με το Μαϊάμι.//
Τα δωδεκάλεπτα: 19-23, 48-46, 76-76,101-92
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης