ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι πέντε υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό

 

Τα πρώτα παιχνίδια των “ερυθρόλευκων” πλησιάζουν εν όψει του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η ΟΥΕΦΑ γνωστοποίησε ήδη τα υπογκρούπ για την κλήρωση του επόμενου γύρου και κατ’ επέκταση τους πιθανούς αντιπάλους των Πειραιωτών εφόσον προκριθούν.

Στις 20 και 27 Ιουλίου αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΟΥΕΦΑ, ωστόσο, έκανε ήδη γνωστά τα υπογκρουπ εν όψει της κλήρωσης για τον τρίτο προκριματικό γύρο και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έμαθε τους πιθανούς της αντιπάλους.

Στις πέντε ομάδες που ενδέχεται να βρουν αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό, βρίσκεται και η Λουντογκόρετς, που είχαν αντιμετωπίσει πέρσι οι “ερυθρόλευκοι” και αποκλείστηκαν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι οι Απόλλων Λεμεσού, Σάμροκ Ρόβερς ή Λουντογκόρετς και Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Το άρθρο Οι πέντε υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *