Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι προπονητές δηλώνουν έτοιμοι για τον πρώτο τίτλο!

 

Οι “μαέστροι” των τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν στο Final-4 που διεξάγεται στην Άρτα το Κύπελλο Ελλάδας δήλωσαν έτοιμες να διεκδικήσουν την πρώτη… κούπα της σεζόν.

Μετά τις αθλήτριες των τεσσάρων φιναλίστ στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών, που διεξάγεται στην Άρτα, ήταν η σειρά των προπονητών του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, της Θήρας και του ΠΑΟΚ να μιλήσουν ενόψει της… γιορτής του ελληνικού βόλεϊ, κρατώντας πάντως… τους τόνους χαμηλά.//

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς:

«Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και είμαι πολύ περήφανος που η ομάδα μου, με τα αποτελέσματα που έφερε στα προηγούμενα ματς, κατάφερε να αποτελεί μέρος του Φάιναλ Φορ. Είναι μεγάλη τιμή για όλο το σύλλογο. Θέλω η ομάδα μου να δώσει το 100% για να συνεχίσει τις εκπλήξεις. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, υγεία και καλά παιχνίδια».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης:

«Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και μπορούμε να ξεφύγουμε κάπως από τα προβλήματα που όλοι ξέρουμε και να φτάσουμε στο υψηλότερο σκαλί. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατες το εχουμε δει αυτό από το πρωτάθλημα. Είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον περυσινό τίτλο και θα κάνουμε ότι καλύτερο. Εύχομαι καλούς αγώνες».

Αναλυτικά όσα τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο:

«Μεγάλη μας ευκαιρία να παίξουμε δυνατά παιχνίδια. Είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο να παίζουμε υψηλού επίπεδου παιχνίδια. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους μας να παίξουμε δυνατά και απαιτητικά παιχνίδια, και αυτό με κάνει χαρούμενο».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Οτσάλ Γιουνούς:

«Είμαστε εδώ για να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μετά από το 2019 είμαστε στο Final-4 είμαστε εδώ για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους και σας ευχαριστώ όλους. Φυσικά, σαν προπονητής είχα την φιλοδοξία να δουλέψω ως πρώτος προπονητής, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όταν είχα ξεκινήσει με την Εθνική δεν υπήρχε εκείνη την στιγμή κάποια συζήτηση, όμως όταν είχα ξεκινήσει την θητεία μου στην Εθνική Τουρκίας, δεν περίμενα ότι θα υπογράψω εκείνη την στιγμή».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΟΚ: Στη διάθεση του κοινού το δεύτερο “σετ” εισιτηρίων

admin

Κόντρα στη Μίλαν για το… όνειρο ο Ολυμπιακός

admin

Με ράλι ο Τσιτσιπάς έσωσε την παρτίδα – Πρόκριση για τέταρτη φορά στα ημιτελικά του όπεν της Βαρκελώνης

admin