ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Παραιτήθηκε ο Δ. Καζάζης

Η νέα απογοητευτική εμφάνιση του Ολυμπιακού, που συνοδεύτηκε από ήττα από τον Φοίνικα Σύρου (0-3) και σήμανε την απώλεια ενός τίτλου-στόχου, εν προκειμένω του Σούπερ Καπ, δημιούργησε εξελίξεις στην πειραϊκή ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Καζάζης, ενώπιον των αθλητών της ομάδας ανέλαβε τις ευθύνες του και τους ενημέρωσε ότι παραιτήθηκε. Πριν το Σούπερ Καπ είχαν προηγηθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός, η απώλεια του Λιγκ Καπ και η ήττα από τον Παναθηναϊκό, που σήμανε απώλεια της πρώτης θέσης.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ζήτησε από τον Καζάζη να ηρεμήσει και να μην αποφασίσει εν θερμώ, όμως ο Έλληνας τεχνικός δεν φαίνεται να κάνει πίσω στην απόφασή του και η διοίκηση θα βρεθεί σε αναζήτηση προπονητή, μεσούσης της περιόδου.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΣυντακτική ομάδα ert.gr

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *