Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ομπράντοβιτς: «Η Ζαλγκίρις παίζει καλύτερα εντός έδρας»

 

Ο έμπειρος τεχνικός της Παρτίζαν σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στη Ζαλγκίρις (2/2, 20:00) στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των Λιθουανών και στη δύναμη που έχουν όταν αγωνίζονται στη “Zalgirio Arena”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της σερβικής ομάδας:

«Γεγονός είναι ότι η Ζαλγκίρις παίζει πολύ καλύτερα εντός έδρας. Τα ποσοστά σουτ είναι σχεδόν 10 τοις εκατό υψηλότερα από τα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως επίσης ο αριθμός των ριμπάουντ. Παίζουν με ψηλό σχήμα, με παίκτες στη θέση «2» και «3» που είναι κυρίαρχοι, που προσπαθούν να παίξουν στο low post.

Έχουν τον Σμιτς που είναι επίσης πολύ καλός εκεί. Με τα προβλήματα που είχαν με τραυματισμούς βρίσκουν λύσεις γιατί αυτοί οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις. Συν τον Ουλάνοβας, που δημιούργησε προβλήματα σε όλες σχεδόν τις ομάδες της Euroleague στο low post, και τον Λεκαβίτσιους, ως κάποιος που ξεκινάει τον ρυθμό, που έρχεται από τον πάγκο, ένας εξαιρετικά γρήγορος παίκτης. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που σκεφτόμαστε στην προετοιμασία αυτού του παιχνιδιού».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Honda στοχεύει να κερδίσει το πρωτάθλημα του 2026 με την Aston Martin

admin

Παραλίγο beef Μπαρτζώκα με Παπαπέτρου – «Ποιος, ποιος;» -«Αυτός!»

admin

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: «Πρώτη φορά έχουμε Απρίλιο μήνα δύο ομάδες στους 8 της Ευρώπης»

admin
Translate »
×