Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ουόκαπ: «Οι καινούργιοι παίκτες είναι σπουδαίοι, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν» (video)

 

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μίλησε ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος μίλησε και για τις νέες προσθήκες των “ερυθρολεύκων” στο ρόστερ τους.

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube για την μέχρι τώρα προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” και το πώς εξελίσσεται αυτή. Μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο “οικογενειακό κλίμα” των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Ουόκαπ:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος με το πως κυλά η προετοιμασία. Οι καινούργιοι παίκτες είναι σπουδαίοι, εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως αυτό είναι το πρώτο “κουτάκι” που πρέπει να τσεκάρουμε. Εκτός αυτών, όλοι έχουν καλό χαρακτήρα. Τώρα περιμένουμε την υπόλοιπη ομάδα να επιστρέψει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθούν και θα συνεργαστούμε σε αυτό που ήδη “χτίζουμε”. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό. Όσον αφορά εμένα, είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Θέλω να συνεχίσω να “χτίζω” και να προοδεύω. Είναι πάντα πιο εύκολο να επιστρέψεις σε ένα μέρος για δεύτερη χρονιά. Νιώθω πολύ πιο άνετα και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να δω πως θα πάει!»


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αταμάν: “Η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες”

admin

Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι | Δύσκολα ο Αλεξανδρόπουλος και αμφίβολος ο Μασούρας

admin

Η Ελλάδα πάει EURO 2024 με την παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους»

admin
Translate »
×