MEDIA

Ο Αντώνης γαμπρός με μια σφαίρα στο κεφάλι, στην αγκαλιά της Μαρίνας: Το μεγάλο φάουλ στη σκηνή του «Σασμού» που συγκλόνισε (Pics & Tweets)

Για περισσότερες από 5 ημέρες προβάλλεται στον ALPHA το trailer του επεισοδίου του «Σασμού» με τη δολοφονική επίθεση σε βάρος των φρεσκοπαντρεμένων Αντώνη Φραγκιαdάκη – Μαρίνας Βρουλάκη, με τις προσδοκίες να ήταν τεράστιες για την πολυαναμενόμενη σκηνή του «ματωμένου γάμου».

Οι τηλεθεατές, όμως, έχουν αποδειχτεί ιδιαιτέρως απαιτητικοί και όπως ήταν αναμενόμενο κατάφεραν να εντοπίσουν για ακόμα μία φορά λάθη -σεναριακά και σκηνοθετικά- τα οποία έσπευσαν να μοιραστούν στο Twitter.

Αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο δεν ήταν παρά… η σφαίρα στο κεφάλι του Φραγκιαδάκη, η οποία τον βρήκε λίγο πιο δεξιά από τον κρόταφο, με τον γιατρό και πρώην σύζυγο της Αιμιλίας, Δημήτρη Μαραθάκη, να υποστηρίζει πως η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη. Φαίνεται, όμως, πως οι τηλεθεατές δεν πείστηκαν ιδιαίτερα ότι θα ήταν δυνατόν με αυτό το χτύπημα να επιβιώσει κάποιος, ενώ ένας χρήστης του Twitter, υποστήριξε με ένα «καλό» ζουμ πως η σφαίρα τον βρήκε ξυστά από το σημείο βολής του Ευθύμη Φαρμάκη και δεν μπήκε καν στο κρανίο. Οπότε και πάλι δεν δικαιολογείται η κατάστασή του…

Την ίδια ώρα, πολλά ήταν τα παράπονα των τηλεθεατών για το γεγονός πως μια τόσο πολυαναμενόμενη σκηνή την οποία ο ALPHA προμόταρε για μέρες, κράτησε μόλις 5 δευτερόλεπτα και μάλιστα παίχτηκε σχεδόν χωρίς ήχο, με βουβές ερμηνείες.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ενώ στο trailer ακούγαμε πυροβολισμό, στη σκηνή του επεισοδίου ούτε αυτό δεν ακούστηκε.

Δείτε τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter:

The post Ο Αντώνης γαμπρός με μια σφαίρα στο κεφάλι, στην αγκαλιά της Μαρίνας: Το μεγάλο φάουλ στη σκηνή του «Σασμού» που συγκλόνισε (Pics & Tweets) appeared first on Dailymedia & News.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: itsolya

Σχετικές αναρτήσεις

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική σώζει τον Παύλο

admin

Η Γη της Ελιάς: Φίλη με τον Μιλτιάδη, ζευγάρι με τον…

admin

ALPHA: Ποια σειρά δεν πήρε το πράσινο φως για του χρόνου;

admin
Translate »
×