Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Ο γιος μου είναι χάλια, του έβαλαν οξυγόνο»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Άρτεμις Αστεριάδη, περνάει δύσκολες ώρες

Ώρες αγωνίας περνάει η Άρτεμις Αστεριάδη για το νεογέννητο παιδί της, το οποίο έπρεπε ξαφνικά να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ο μικρός γεννήθηκε στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη και όπως ανέφερε σε βίντεό της η Άρτεμις Αστεριάδη νοσηλεύεται με βρογχιολίτιδα, μια λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού.

«Δεν μου έλειψε καθόλου το νοσοκομείο αλλά πάλι εδώ. Ήρθα στην παιδιατρική γιατί το μωρό έχει βρογχιολίτιδα. Ο μικρός μου είναι χάλια με βρογχιολίτιδα. Γίνεται χαμός, προσέχετε τα παιδιά σας, προσέχετε τα μωρά σας, γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν δωμάτια στα νοσοκομεία. Όλα τα παιδάκια είναι άρρωστα με ιούς. Είδες τα δύο χρόνια που ήταν με μάσκα τα παιδιά, έχουν αυτές τις συνέπειες. Του έχουν βάλει οξυγόνο, ορό για ενυδάτωση», ανέφερε στο βίντεό της η Άρτεμις Αστεριάδη.

@artemis_asteriadi

♬ πρωτότυπος ήχος – Artemis Asteriadi

Πρόκειται για το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της από τον αγαπημένο της, Θαλή. Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε το 2018.

 

The post «Ο γιος μου είναι χάλια, του έβαλαν οξυγόνο»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Άρτεμις Αστεριάδη, περνάει δύσκολες ώρες appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Κάνει καλό ένα σφηνάκι με ελαιόλαδο το πρωί; Ειδικοί επισημαίνουν τα υπέρ και τα κατά

admin

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

admin

Πόση ζάχαρη επιτρέπεται για τον καθένα: Υπολογισμός ημέρας

admin