MEDIA

Ο Δήμος Παλλήνης στις «100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις»

Την ένταξη του Δήμου Παλλήνης στο δίκτυο των ευρωπαϊκών πόλεων που θα εργαστούν για την Κλιματική Ουδετερότητα έως το 2030, υπέγραψε ο Δήμαρχος, Θανάσης Ζούτσος, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης αποδέχτηκε την πρόσκληση του γενικού γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος ΥΠΕΝ, Ευθύμιου Μπακογιάννη, να υπογράψει το σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας, εξασφαλίζοντας, τη συμμετοχή του Δήμου Παλλήνης στο δίκτυο των πόλεων που θα κληθούν να επιτύχουν, είκοσι χρόνια νωρίτερα από όλη τη υπόλοιπη Ευρώπη, την κλιματική ουδετερότητα.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από στοχευμένες περιβαλλοντικές δράσεις κι εφαρμογές «έξυπνων πόλεων», αξιοποιώντας σημαντικούς κοινοτικούς πόρους με πολλά περιβαλλοντικά, κοινωνικά, οικονομικά, επενδυτικά, αναπτυξιακά και εκπαιδευτικά οφέλη.

Τον Δήμαρχο Παλλήνης, συνόδευε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πόπη Ζινέλη.

The post Ο Δήμος Παλλήνης στις «100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις» appeared first on KalimeraEllada.gr.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com KalimeraEllada

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:MEDIA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *