Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ερυθρός… έκοψε τα φτερά της Μπασκόνια!

 

Οι “ερυθρόλευκοι” του Βελιγραδίου παρά το νωθρό τους ξεκίνημα, κατάφεραν να επιβληθούν με 74-63 επί των Βάσκων, οι οποίοι μπαίνουν σε… μπελάδες για τη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ της Euroleague.

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής στην Εuroleague, ο Ερυθρός Αστέρας έβαλε… δύσκολα στην Μπασκόνια, που εξακολουθεί να έχει μια “ντεφορμέ” περίοδο και έτσι οι Σέρβοι επικράτησαν με 74-63, με τους Βάσκους να χάνουν σημαντικό “έδαφος” στο “κυνήγι” μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

Με τη νίκη αυτή, οι “ερυθρόλευκοι” του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανέβηκαν στο 13-17 και μαθηματικά μπορούν ακόμη να διεκδικήσουν με συνδυασμό αποτελεσμάτων την πρόκριση στην οκτάδα, ενώ το σύνολο του Χοάν Πεναρόγια υποχώρησε στο 15-15 και μένει “πίσω” στο “κυνήγι” των πλέι οφ.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 17 πόντους, ενώ επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος είχε 12 πόντους και 5 ριμπάουντ. Από κοντά βρέθηκαν οι Όγκνιεν Ντόμπριτς και Χασάν Μάρτιν. Στον αντίποδα, διακρίθηκε ο Ντάριους Τόμσον, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, όντας η πιο αξιόπιστη λύση των Βάσκων σε όλο το ματς.//

Τα δεκάλεπτα: 21-26, 39-38, 57-49, 74-63

Ακολουθούν…
Ερυθρός Αστέρας: Εντός με Βαλένθια (29/03)
Μπασκόνια: Εντός με Άλμπα Βερολίνου (28/03)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Στο Final 4 το Σχηματάρι, έσωσε την κατηγορία η Ερυθραία

admin

Σώθηκε ο ΝΟ Πατρών, υποβιβάστηκαν τα Χανιά

admin

Βόλος: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει τον λόγο»

admin