Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ζβέρεφ ανακοίνωσε το ίδρυμά του για παιδιά με διαβήτη

 

Ο Γερμανός τενίστας γνωστοποίησε την έναρξη των προγραμμάτων στο ίδρυμα, που θα φέρει το όνομά του και θα υποστηρίζει παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το διαβήτη.

Σπουδαία κίνηση από το Νο2 του κόσμου στο τέννις, Αλεξάντερ Σβέρεφ, ο οποίος μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή τη δημιουργία ιδρύματος, το οποίο θα φέρει το όνομα του, που θα βοηθάει παιδιά που πάσχουν από διαβήτη.

Στην ανακοίνωση έκανε μάλιστα γνωστό, πως και ο ίδιος έχει διαγνωσθεί με διαβήτη τύπου 1, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας και πίστης.

Η δημοσίευση:

“Η 6η Αυγούστου 2022 είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για την οικογένειά μου και εμένα. Από σήμερα το Ίδρυμα Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρίσκεται σε λειτουργεία, υποστηρίζοντας παιδιά με διαβήτη τύπου 1 και βοηθώντας τους ανθρώπους να αποτρέψουν τον διαβήτη τύπου 2, ζώντας μια υγιή και δραστήρια ζωή.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ινσουλίνη και φάρμακα που σώζουν ζωές σε παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες και σε όσους έχουν ανάγκη. Και ως διαβητικός τύπου 1 ο ίδιος, θέλω να ενθαρρύνω τα παιδιά με διαβήτη να μην εγκαταλείψουν ποτέ τα όνειρά τους ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σας πουν οι άλλοι”.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

O Norris ανησυχεί πως η κυριαρχία του Verstappen θα μειώσει το ενδιαφέρον των θεατών

admin

Ο Μπέλιγχαμ τα θέλει… όλα

admin

O Nico Hulkenberg στην Sauber/Audi από το 2025

admin