Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Θωμάς Μαύρος πρεσβευτής της ΑΕΚ

 

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α’ Εθνικής κατηγορίας, θα αποτελεί από εδώ και στο εξής, τον αιώνιο πρεσβευτή της ομάδας, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό.

Ο Θωμάς Μαύρος αναλαμβάνει το ρόλο του Αιώνιου Πρεσβευτή της ΑΕΚ, όπως ενημέρωσε η ομάδα με σχετική ανακοίνωση. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α’ Εθνικής κατηγορίας, που αγαπιέται από χιλιάδες φιλάθλων της ομάδας, θα εκπροσωπεί την “Ένωση” τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως ο ζωντανός θρύλος της ΑΕΚ, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α΄ Εθνικής, ο άνθρωπος που σύνδεσε το όνομα του με κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της ομάδας μας, που λατρεύτηκε και λατρεύεται από εκατομμύρια Ενωσιτών ανά την υφήλιο, ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος, από σήμερα έχει επίσημα τον τίτλο του Αιώνιου Πρεσβευτή (Eternal Ambassador) της ΑΕΚ!

Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος, ένας από τους τέσσερις ακλόνητους πυλώνες του γηπέδου μας στην Νέα Φιλαδέλφεια, θα εκπροσωπεί την ομάδα μας ως Πρεσβευτής της εντός κι εκτός συνόρων!

Ποιος, ποιος, ποιος; Ο Μαύρος, ο θεός!

Έπειτα από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Θωμάς Μαύρος δήλωσε στο aekfc.gr: «Το τι είναι η ΑΕΚ για μένα δε χρειάζεται να το εξηγήσω ξανά… Ούτε χρειάζεται να περιγράψω τα αισθήματα μου για το γεγονός πως έχω την ευκαιρία να είμαι κοντά στην ομάδα από μια τόσο τιμητική θέση, σε μια περίοδο κοσμογονίας για την αγαπημένη μας ΑΕΚ.

Προχωράμε όλοι ενωμένοι, με σημείο αναφοράς το νέο μας κάστρο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Όλοι και όλα για την ΑΕΚ».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ζέσους:«Δεν φταίει ο εφησυχασμός για το τέλος του ρεκόρ νικών της Αλ-Χιλάλ»

admin

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin