Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Καβάνι πήγε σε ψυχολόγο ελέω… Μπαρτσελόνα

 

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, αποκάλυψε ότι η ήττα των Παριζιάνων στη Βαρκελώνη με σκορ 6-1, τον οδήγησε στην αναζήτηση βοήθειας από ειδικό σε θέματα ψυχικής υγείας.

Το νέο απόκτημα της Βαλένθια, Έντινσον Καβάνι, μίλησε στο Relevo σχετικά με την ψυχική υγεία, αποκαλύπτοντας ότι η πρώτη φορά που συνάντησε ψυχολόγο ήταν μετά την βαριά ήττα με 6-1 στη Βαρκελώνη, όταν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Καταλανοί, πέτυχαν τρία γκολ μετά το 88ο λεπτό, σοκάροντας τους Παριζιάνους και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καβάνι:

«Η πρώτη φορά που πήγα σε ψυχολόγο ήταν μετά το comeback της Μπάρτσα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Με επηρέασε πολύ και υπάρχουν πράγματα που σε υπερφορτώνουν. Σε πέντε λεπτά άλλαξαν όλα όσα κάναμε. Είναι τόσο μεγάλο πλήγμα, που δεν μπορείς να το ελέγξεις και που, αν και είναι ποδόσφαιρο, αγγίζει άλλα σημεία του ατόμου σου, με συμπτώματα άγχους, κρύους ιδρώτες, ένιωσα ζάλη όταν με πήρε ο ύπνος και ήδη φοβόμουν να κοιμηθώ…

Αναρωτήθηκα αν έχω πρόβλημα στο κεφάλι. Πήγα στον γιατρό της Παρί, τον οποίο αγαπώ, και μου είπε ότι αυτό που μου συμβαίνει, συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους σε διάφορες περιοχές».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Τζολάκης έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά Κόνφερενς

admin

Ότο: «Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά η Μπριζ προκρίθηκε δίκαια»

admin

Λουτσέσκου: «Κάναμε απίστευτη δουλειά όλη τη χρονιά»

admin