Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Καμπάτσο περιμένει το NBA και η Φενέρ του δίνει… γη και ύδωρ

 

Σε σίριαλ αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση του Αργεντινού γκαρντ, μιας και παραμένει ελεύθερος. Ο 31χρονος ρίχνει… κλεφτές ματιές στο Ντάλας, την ώρα που η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι έτοιμη να “τινάξει την μπάνκα στον αέρα” για να τον πάρει στην Κωνσταντινούπολη. Στην υπόθεση εμπλέκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το “Web Encantado“, το μέλλον του Φακούντο Καμπάτσο αναμένεται να… ξεκαθαρίσει μέσα στη βδομάδα που διανύουμε (10-17/10). Ο βραχύσωμος γκαρντ είναι ακόμη χωρίς ομάδα, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους Ντένβερ Νάγκετς. Οι Μάβερικς φημολογείται ότι ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του, την ώρα που η Φενέρ ετοιμάζεται να καταθέσει αστρονομική πρόταση και η Ρεάλ… περιμένει.

Ο Αργεντίνος κοιτάζει με καλό μάτι μια νέα συνεργασία με τον Λούκα Ντόντσιτς, αυτή τη φορά στο Τέξας. Ωστόσο, η μοναδική θέση στο ρόστερ που παραμένει ανοιχτή είναι αυτή του τρίτου πλέι μέικερ. Για αυτόν τον λόγο έχει καθυστερήσει την απόφασή του και κοιτάζει προς την Ευρώπη. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η ομάδα των Ιτούδη-Καλάθη είναι διατεθειμένη να του προσφέρει έως και 9 εκατομμύρια ευρώ για κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διατηρεί δικαίωμα “ισοφάρισης” οποιασδήποτε πρότασης από ευρωπαϊκή ομάδα. Ο Τσους Ματέο δε θα έλεγε όχι στο να φέρει άλλον έναν παίκτη από το πάνω ράφι στο “WiZink Center”. Ωστόσο, οι “μερένγκες” δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό στον “Φάκου”. Πάντως, δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να τα βρουν… αλλιώς, μιας και ακόμα εκκρεμεί η ολοκλήρωση της καταβολής της ρήτρας του 31χρονου, όταν αυτός αποχώρησε πριν από δύο χρόνια για το NBA.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Κουέστα: «Ανυπομονούμε να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

admin

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Σχένκεφελντ

admin

Φεύγει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Μουνιαΐν

admin