Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κασάνο συνέχισε την κόντρα με Μουρίνιο: «Είχα καυγά με τον Λιβάγια, ποτέ δεν με χτύπησε»

 

Ο παλαίμαχος επιθετικός έδωσε συνέχεια στη διαμάχη του με τον Πορτογάλο προπονητή της Ρόμα και εξαπέλυσε φραιστική επίθεση εναντίον του, ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν δέχθηκε χτύπημα από τον άλλοτε επιθετικό της ΑΕΚ στον προ 10ετίας καυγά τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντόνιο Κασάνο με stories που ανέβασε στο Instagram:

«Αγαπητοί ακόλουθοι. Αφού αύριο το βράδυ θα είμαι στο Bobo TV, θα τα πω όλα εκεί Θέλω όμως προηγουμένως να πω κάτι για τον Μουρίνιο και τα λόγια του για τον Λιβάγια.

Τίποτα δεν ήταν ποτέ δύσκολο στη ζωή μου, μόνο από 0 έως 18 χρονών επειδή στο μέρος που έζησα θα πρέπει να είσαι έξυπνος και πονηρός αν ήθελες να προχωρήσεις.Τσακώθηκα με τον Λιβάγια, είπαμε τα πάντα και άλλα πολλά αλλά μετά από δύο μέρες ήμασταν φίλοι όπως πριν. Η μητέρα μου με έμαθε να μην φοβάμαι τίποτα και κανέναν.

Έχω μιλήσει με 30.000 ανθρώπους. Κάποιος έκανε τον κατάσκοπό σου, πες λοιπόν στον κατάσκοπο ότι μπήκαν στη μέση είκοσι άτομα και δεν υπήρξε φυσική αντιπαράθεση. Δεν δέχτηκα κάποιο χτύπημα.

Πες σε εκείνο το κουνελάκι που σου έλεγε μαλ@@@@@@, ότι είναι απλά μαλ@@@@@@. Και αυτό είναι ένα κομμάτι από σκ@τ@, όπως είναι και ο τρόπος που βάζεις τις ομάδες σου να παίζουν.

Στη ζωή μου δεν έχω χτυπηθεί ποτέ από κανέναν, ποτέ, ίσως να ήμουν τυχερός, αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα τίποτα και κανέναν. Και στο Bobo TV θα πούμε άλλα».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τα δεδομένα για Κάρμο και η ρήτρα της Πόρτο

admin

Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Έρικσεν

admin

Φασούλας: «Επίτιμος πρόεδρος στην ΕΟΚ μόνο ο Γκάλης»

admin
Translate »
×