Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κολίνα εξήγησε γιατί δίνονται τόσα πολλά λεπτά καθυστερήσεων

 

Έχουν διεξαχθεί ελάχιστα παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όμως ήδη έχει σπάσει ρεκόρ, αυτό του έξτρα χρόνου, με τον ρέφερι να κρατά πάνω από 10 λεπτά.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι στη δεύτερη ημέρα του Μουντιάλ του Κατάρ, ήδη έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε από το 1966. Συγκεκριμένα, οι καθυστερήσεις διήρκησαν πάνω από 10 λεπτά και στα τρία παιχνίδια, με τον πρόεδρο της διαιτησίας της FIFA, Πιερλουίτζι Κολίνα να εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό.

Οι δηλώσεις του στο ESPN: 

«Αυτό που κάναμε από τη Ρωσία ήταν να υπολογίζουμε καλύτερα το χρόνο που θα πρέπει να αποζημιώνεται. Είπαμε σε όλους ότι μπορεί να βλέπουν τον τέταρτο να δείχνει μεγάλο αριθμό λεπτών καθυστερήσεων. Εάν θέλουμε να δούμε περισσότερο ενεργό χρόνο παιχνιδιού, τότε χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι να δίνουμε τέτοιου είδους καθυστερήσεις.

Σκεφτείτε πως σε ένα ματς μπαίνουν τρία γκολ. Ο πανηγυρισμός μπορεί να διαρκέσει και ενάμιση λεπτό. Έτσι χάνεις πέντε με έξι λεπτά παιχνιδιού. Θέλουμε να υπολογίζουμε με ακρίβεια τον χρόνο που θα προσθέτουμε σε κάθε ημίχρονο. Αυτό μπορεί να το κάνει ο τέταρτος. Έγινε με επιτυχία στη Ρωσία, περιμένουμε το ίδιο στο Κατάρ»


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Φρανκ ο επικρατέστερος σε περίπτωση που χαλάσει του Αμορίμ στην Λίβερπουλ

admin

Ο ΛεΜπρόν είναι… έξαλλος με τη διαιτησία (video)

admin

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

admin