Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μαγκουάιρ είναι η… μαύρη γάτα των ομάδων του

 

Σε κάθε παιχνίδι που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα ο Άγγλος αμυντικός, είτε παίζει με τη Γιουνάιτεντ, είτε με την Εθνική Αγγλίας, το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό. 

Οι “κόκκινοι διάβολοι” ξεκίνησαν πολύ άσχημα τη σεζόν και τις δύο πρώτες αγωνιστικές και συγκεκριμένα με Μπράιτον και Μπρέντφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ήττες που… πόνεσαν, με τον διεθνή Άγγλο διεθνή να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα. Στη συνέχεια έμεινε στον πάγκο για επόμενα τέσσερα παιχνίδια, με Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον, Λέστερ και Άρσεναλ και οι “μπέμπηδες” επανήλθαν με ένα σερί νικών. Όταν επέστρεψε σαν βασικός απέναντι στη Σοσιεδάδ, η Γιουνάιτεντ γύρισε και πάλι στις ήττες, σε παιχνίδι για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Εθνική Αγγλίας. Στο πρώτο παιχνίδι του Nation League απέναντι στην Ουγγαρία, τα “λιοντάρια” έχασαν με 1-0 με τον Μαγκουάιρ να είναι από την αρχή στο γήπεδο. Με Ιταλία και Γερμανία ακολούθησαν δύο σερί ισοπαλίες, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα, μπήκε στο πρόσφατο χαμένο παιχνίδι της Αγγλίας από την Ιταλία, όταν ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός, βρισκόταν και πάλι στο αρχικό σχήμα.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Basket League (Τop-6/play out): Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής

admin

Ζάλανκι και Μπιανκόνι οι κορυφαίοι του 2023 στην Ευρώπη, τρίτος ο Ζερδεβάς

admin

Ταβάρες: «Στόχος μου να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

admin
Translate »
×