Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός παίζει μπάλα με… άλλα μάτια

 

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Πειραιώτες, καθώς παρουσίασαν σήμερα (28/3) τη νέα υπηρεσία μετάδοσης αγώνων για άτομα με οπτική αναπηρία.

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε μία πολύ σημαντική κίνηση, που αυξάνει την προσβασιμότητα και βοηθάει όλους τους ανθρώπους να βιώσουν την εμπειρία του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων με ακουστική περιγραφή για τα άτομα με οπτική αναπηρία.

Ένα πρόγραμμα που υλοποιείται μέσω του μνημονίου συνεργασίας με το Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Το όλο εγχείρημα θα ξεκινήσει από την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ την Κυριακή (2/4, 21:00), όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Άρη.

Μια καινοτόμα κίνηση, στοχευμένη, που δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας όλοι οι φίλαθλοι και ας αντιμετωπίζουν οπτική αναπηρία. Στόχος να επεκταθεί η δράση αυτή και στα άλλα αθλήματα του συλλόγου, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός ανοίγει έναν κοινωνικό διάλογο ισότιμης μεταχείρισης. Μια πρωτοβουλία που δεν θα έχει πυροτεχνικό χαρακτήρα, αλλά δεσμεύεται μάλιστα σε μεγαλύτερες ακόμα κινήσεις.

Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου βρέθηκαν ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Χριστίνα Κουλούρη και ο τυφλός δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια”, Βαγγέλης Αυγουλάς

Η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Χριστίνα Κουλούρη

Η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Χριστίνα Κουλούρη, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός με αντικείμενο τη μετάδοση με ακουστική περιγραφή για τα άτομα με οπτική αναπηρία των εντός έδρας αγώνων της ομάδας. Στην υλοποίηση της μοναδικής αυτής δράσης μετέχουν οι φοιτητές του «Ράδιο Πάντειον», οι οποίοι και έχουν λάβει τη σχετική εκπαίδευση.

Ολυμπιακός και Πάντειον Πανεπιστήμιο βαδίζουν σε μία συνεργασία με γνώμονα την ισότητα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως να ζήσουν την εμπειρία του γηπέδου.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πρώτη παρουσία του Ντάνι Αλβες στα δικαστήρια για να τηρήσει τους όρους αποφυλάκισης

admin

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin
Translate »
×