Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Πέδρι την κράτησε στην κορυφή

 

Η ομάδα του Τσάβι, δεν ήταν πειστική, ήταν όμως ουσιαστική, επικράτησε με 1-0 της Θέλτα και παρέμεινε στην πρώτη θέση της La Liga. 

Στην κορυφή της La Liga ανέβηκε (ξανά) η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Θέλτα με 1-0. Οι “μπλαουγκράνα” ελέγχοντας από την αρχή το παιχνίδι, δεν αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα φτάνοντας τους 22 βαθμούς. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Πέδρι στο 17ο λεπτό.

O αγώνας

Με καλό ρυθμό μπήκε στο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα, η οποία από νωρίς ήθελε να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Με Ραφίνια, Λεβαντόβσκι και Τόρες απείλησαν οι “μπλαουγκράνα” μέχρι το 15′. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από γύρισμα από τα αριστερά και την αδυναμία των παικτών της Θέλτα να απομακρύνουν, ο Πέδρι ακολούθησε την πορεία της μπάλας και με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή την προώθησε στα δίχτυα για το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Θέλτα έγινε απειλητική. Ο Όσκαρ Ροντρίγκεθ, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Στο 84′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση. Ο Ιάγκο Άσπας, με ένα εξαιρετικό πλασέ προσπάθησε να κερδίσει τον Τερ Στέγκεν, με τον Ολλανδό τερματοφύλακα να απομακρύνει σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις, λίγο έλειψε να γίνει η… ζημιά στην Μπαρτσελόνα με τον Κάρλος Πέρεθ να μην μπορεί να ισοφαρίσει σε 1-1 και να σημαδεύει εκτός εστίας.

ΓΚΟΛ 17′ Πέδρι

Κίτρινες 71′ Άλμπα, 85′ Μπουσκέτς / 70′ Αϊντού, 71′ Ροντρίγκεθ,

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Μπαλντέ (77′ Σέρζι Ρομπέρτο), Πικέ, Αλόνσο, Άλμπα (86′ Γκαρθία), Γκάβι, Μπουσκέτς, Πέδρι (64′ Φρένκι ντε Γιονγκ), Ραφίνια (64′ Ντεμπελέ), Λεβαντόβσκι, Τόρες (63′ Φατί)

Θέλτα (Μπρόγκι): Μαρτσεσίν, Μάγιο (90′ + 3΄Μινγκέθα), Νούνιεθ, Αϊντού, Γκαλάν, Βέιγκα (75′ Σολάρι), Τσέρβι, Μπελτράν, Όσκαρ, Άσπας, Λάρσεν (75′ Πέρεθ)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρινάκης: «Μπορείτε να γράψετε ιστορία τη Δευτέρα»

admin

Η Πάρος υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Χωρίς Γκραντ ο Παναθηναϊκός | Κοουτσάρει ο Σερέλης

admin