Ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα από τη Νέα Σμύρνη με 3-0 και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό του League Cup

Στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού για το «League Cup Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα του Μίλωνα με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φοίνικα Σύρου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι παρά την πίεση του «Δικέφαλου», είχαν το «πάνω χέρι» στην αρχή του αγώνα. Ωστόσο στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και με πολλαπλά μπλοκ, κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-21.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο σετ. Ο Μίλωνας βρισκόταν διαρκώς κοντά στο σκορ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς φάνηκαν πιο ψύχραιμοι στους τελευταίους πόντους του σετ και έτσι το κέρδισαν με 26-24.
Στο τρίτο και τελευταίο σετ όπως εξελίχθηκε το ματς, η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης και έφτασε άνετα στην επικράτηση κερδίζοντας το σετ με το επιβλητικό 25-15.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίλωνας με τη σημερινή του ήττα από τον ΠΑΟΚ, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ούτε να επικρατήσει του «Δικέφαλου», αλλά ούτε και να του αποσπάσει σετ.
Τα σετ: 21-25, 24-26, 15-25
Περισσότερα σε λίγο…
Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΣυντακτική ομάδα ert.gr