ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Ο πατέρας του Στέλιου κόλλησε όταν έμαθε ότι είμαι Τουρκάλα»: Η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο πεθερός από τα Σφακιά

Στις δυσκολίες του πρόσφατου γάμου της αναφέρθηκε η Νεσχάν Μουλαζίμ αλλά και πώς αντέδρασαν τα πεθερικά της όταν έμαθαν την καταγωγή της.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» και παραχώρησε συνέντευξη.

«Είχα τόσο άγχος, δεν θυμάμαι τίποτα. Μάλλον επειδή τρεις φορές αναβλήθηκε ο γάμος μας, μέχρι και την ώρα που φεύγαμε πάλι εμπόδια βρήκαμε μπροστά μας. Μπήκε ολόκληρη νταλίκα στα στενά και δεν μπορούσαμε να περάσουμε. Όταν είδα το φορτηγό μπροστά, είπα δεν θα παντρευτούμε ούτε σήμερα».

«Με τον σύζυγο μου γνωριστήκαμε στα Χανιά σε μια κοινή παρέα, απλά συστηθήκαμε. Την επόμενη μέρα πάλι βρεθήκαμε στην ίδια παρέα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Από τότε είμαστε μαζί και από τον δεύτερο μήνα της σχέσης μας μιλούσαμε για γάμο».

«Οι γονείς του Στέλιου με αγκάλιασαν πάρα πολύ αν και έχουμε ένα αστείο. Ο μπαμπάς του Στέλιου έχει καταγωγή από τα Σφακιά και «κόλλησε» όταν έμαθε για μένα ότι είμαι από την Τουρκία. Αυτή ήταν η αρχή, μετά η κουνιάδα μπήκε στη μέση και όταν με γνώρισε ο μπαμπάς με αγάπησε όπως τον αγάπησα και εγώ», είπε η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Δείτε το βίντεο

The post «Ο πατέρας του Στέλιου κόλλησε όταν έμαθε ότι είμαι Τουρκάλα»: Η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο πεθερός από τα Σφακιά appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Ροδόχρους ακμή: Πώς θα διαχειριστείτε τα συμπτώματα

admin

Οι 8 καρκίνοι που σχετίζονται στενά με την παχυσαρκία ή το υπερβολικό βάρος

admin

Σύνδρομο Turner: Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου που έχασε το βρέφος της – Πόσο συχνό είναι

admin