Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Σον την έστειλε στους “16”

 

Η Τότεναμ επικράτησε στο… ρελαντί στην έδρα της Πρέστον (3:0) για την 4η φάση του FA Cup, με τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό να σκοράρει δύο φορές. Χωρίς να πατήσει… γκάζι, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε “καθάρισε” την πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο μέρος δεν είχε καθόλου ρυθμό, με τις δύο ομάδες να μην έχουν καμία σημαντική ευκαιρία για γκολ και την Τότεναμ να έχει τον πλήρη έλεγχο. Στο 16ο λεπτό ο Σον επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, το οποίο μπλόκαρε με άνεση ο Γούντμαν. Στο 25′, ο Νοτιοκορεάτης δοκίμασε ξανά το πόδι του από μακριά, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει εύκολα. Στο 37′, ο Κουλουσέφσκι είδε τον Γούντμαν να βρίσκεται εκτός εστίας και δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, το οποίο έφυγε πολύ πάνω από το τέρμα.

Στο 50ο λεπτό ο Σον βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Τανγκάνγκα βρήκε τον Νοτιοκορεατή και αυτός σκόραρε με μακρινό σουτ. Στο 65′, ο Σεσενιόν σέντραρε στην περιοχή, με τον Πέρισιτς να παίρνει την κεφαλιά και τον Γούντμαν να διώχνει σε κόρνερ. Στο 69′, ο Πέρισιτς βρήκε τον Σον στα όρια της περιοχής και ο επιθετικός των φιλοξενούμενων νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με δυνατό σουτ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, όμως στο 87ο λεπτό η Τότεναμ πέτυχε και τρίτο τέρμα. Ο Κουλουσέφσκι βρήκε τον Ντανζούμα και ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός… έσπρωξε την μπάλα προς τα δίχτυα από κοντά.//

ΓΚΟΛ: 50′, 69′ Σον, 87′ Ντανζούμα
ΔΟΚΑΡΙ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 61′ Κάνον
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Πρέστον (Ράιαν Λόου): Γούντμαν, Στόρεϊ, Λίντσεϊ, Χιουζ, Μπράουν, ΜακΚαν (78′ Τζόνσον), Λέντσον (70′ Γούντμπερν), Γουάιτμαν, Μπρέιντι (78′ Φερνάντες), Έβανς (90′ Κρος-Αντέρ), Κάνον

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Φόρστερ, Τανγκάνγκα, Σάντσες, Λενγκλέ, Ντόχερτι (71′ Έμερσον), Μπισουμά, Μπεντανκούρ (71′ Σκιπ), Σεσενιόν (71′ Ντανζούμα), Κουλουσέφσκι, Πέρισιτς, Σον (85′ Χιλ)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης φάσης:

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ 1:0

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Γουόλσολ-Λέστερ 0:1
Άκρινγκτον-Λιντς 1:3
Ίπσουιτς-Μπέρνλι 0:0
Λούτον-Γκρίμσμπι 2:2
Μπλάκμπερν-Μπέρμιγχαμ 2:2
Μπρίστολ Σίτι-Γουέστ Μπρομ 3:0
Σαουθάμπτον-Μπλάκπουλ 2:1
Σέφιλντ Γουέντζντεϊ-Φλίτγουντ 1:1
Φούλαμ-Σάντερλαντ 1:1
Πρέστον-Τότεναμ 0:3
22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρέντινγκ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

15:30 Μπράιτον-Λίβερπουλ
16:00 Στόουκ-Στίβενεϊτζ
18:30 Ρέξαμ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Και στην Κίνα poleman ο Φερστάπεν

admin

Γαλλία (30η αγωνιστική): Αναμετρήσεις με ευρωπαϊκό διακύδευμα

admin

Basket League (4η Αγωνιστική/ Top 6/ Play outs): Ματς χωρίς σκοπιμότητες στη Θεσσαλονίκη

admin