Image default
MEDIA

Ο Στέλιος Μάινας ήταν αυτό που έλειπε από τον Σασμό

Πλάνο από τον Στέλιο Μάινα στον σασμό

Ο δημοφιλής σειρά του ALPHA επέστρεψε ανανεωμένη στους δέκτες μας, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές σε όλα τα μέτωπα. Η είσοδος όμως του Στέλιου Μάινα στον Σασμό αποτελεί αναμφίβολα το… κερασάκι στην τούρτα!

Σαν άλλος Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία The Revenant, o νεκρός… Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει από τον άλλο κόσμο, με τον Στέλιο Μάινα να αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο για να ενσαρκώσει έναν τόσο απαιτητικό ρόλο!

Οι τηλεθεατές στο σύνολο τους όχι απλά ενθουσιάστηκαν αλλά αποθέωσαν τον Στέλιο Μάινα, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού. Και όχι άδικα…

Πολλά σχόλια εστίασαν σε παλαιότερους ρόλους του ηθοποιού, οι οποίοι έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική τηλεόραση. Μια από τις πρώτες σκηνές του Παύλου Βρουλάκη στο ήταν στο νεκροταφείο, με τα πρώτα λόγια του Στέλιου Μάινα να είναι ενδεικτικά για το τι θα επακολουθήσει στον Σασμό: «Αυτό ήταν… Ότι είναι να γίνει, θα γίνει»!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Ο Στέλιος Μάινας ήταν αυτό που έλειπε από τον Σασμό appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Χρήστου

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Τι αποκαλύπτουν Καλκόβαλης-Τσαμπάνη;

admin

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης σώζει την Αμαλία από την κακοποίηση

admin

Ψυχοκόρες: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 16-19

admin