ΠΟΛΙΤΙΚΗ

​Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη διεθνή διάσκεψη στη Φλωρεντία για τα 20 χρόνια από το 1ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ

Στη Φλωρεντία της Ιταλίας βρέθηκε στις 11-12 Νοέμβριου το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Καρατσιουμπάνης.
Ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια από το πρώτο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ (ΕΚΦ) στη Φλωρεντία.
Η ελληνική παρουσία στο 1ο ΕΚΦ τον Νοέμβριο του 2002, ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Οι οργανώσεις που συμμετείχαν έπαιξαν κομβικό ρόλο στη μετέπειτα συγκρότηση του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης πήρε μέρος στη συνάντηση των κοινωνικών κινημάτων.
Στο χαιρετισμό του ενώπιον εκατοντάδων εκπροσώπων 155 κοινωνικών και πολιτικών οργανώσεων από 25 χώρες, δήλωσε:
“Καλούμαστε εκπρόσωποι κινημάτων, …


Μετάβαση στην Πηγή
Author:

Σχετικές αναρτήσεις

Στ. Κασσελάκης από Κάλυμνο: Καμία συνδιαλλαγή με τα μεγάλα συμφέροντα-Τα παράπονα των κατοίκων του ακριτικού νησιού

admin

Β. Κεχαγιά: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είτε απέφυγε είτε δεν ήθελε να απαντήσει αναφορικά με το εάν η ΝΔ επιθυμεί τις ψήφους των Σπαρτιατών ή άλλων ακροδεξιών σχημάτων, προφανώς τον κάλυψε ο κ. Θεοδωρικάκος που απηύθυνε προσκλητήριο στους ψηφοφόρους της

admin

Στ. Κασσελάκης: Οι νεοναζί ψηφοφόροι δε μας αφορούν – Είναι έξω από τον κόσμο, τον πολιτισμό και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ – Οι κεντρώοι που ψήφισαν ΝΔ ας αναρωτηθούν τι σχέση έχουν με αυτά τα λουλούδια και ας κάνουν αυτή τη φορά την επιλογή που τους αξίζει

admin