ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φριτς στο δρόμο του Τζόκοβιτς

 

Ο Αμερικανός τενίστας, ξεπέρασε το σκληρό εμπόδιο του Αλιασίμ, μετά από σχεδόν τρίωρη μάχη και έκλεισε θέση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο πρωταθλητή.

Ο Τέιλορ Φριτς, θα βρεθεί στο δρόμο του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Αμερικανός προκρίθηκε έναντι του Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, μετά από μία τρίωρη σχεδόν μάχη των δύο και θα βρεθεί για πρώτη φορά στα ημιτελικά του ATP, στην πρώτη του παρουσία.

Ο 25χρονος υπέπεσε σε δέκα λιγότερα λάθη από τον αντίπαλό (21 έναντι 31) και εκμεταλλεύτηκε το κενό διάστημα του Αλιασίμ, για να κατακτήσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και παράλληλα τη νίκη.

Ο Αλιασίμ, που βρίσκεται στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, έμεινε εκτός συνέχειας από τους ομίλους, καθώς γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στη διοργάνωση, σε τρία παιχνίδια.

Τα σετ: 7:6, 6:7, 6:2.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *