Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάγιενκ: «Να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο»

 

Ο 36χρονος Σλοβένος του Ολυμπιακού, μίλησε στο ertsports.gr ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ (1/4, 21:30), βγάζοντας ταυτόχρονα το καπέλο στο Μίλωνα για την εμφάνισή του στον ημιτελικό.

Ο Άλεν Πάγιενκ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ταυτόχρονα, έβγαλε το… καπέλο στους παίκτες του Σάκη Ψάρρα, όμως στάθηκε και στην επιστροφή των “ερυθρολεύκων” από το -8 (13-5). Τέλος, μίλησε για τον επικείμενο αγώνα κόντρα στο “δικέφαλο του βορρά” και τη… διαφορετική συνθήκη που τον επηρεάζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ertsports.gr:

Για τον ημιτελικό: «Ήταν ένα από τα παιχνίδια που χρειάζονται αρκετή προσοχή, διότι αν χάσεις όλα τελειώνουν. Ο Μίλωνας απέδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα και πως δεν βρίσκονται εδώ χωρίς λόγο. Το δεύτερο σετ ήταν το καθοριστικό, αποδείξαμε ότι θα παλεύουμε πάντα ότι κι αν συμβαίνει. Είμαι χαρούμενος που αποδείξαμε στον εαυτό μας ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και σε τόσο δύσκολες καταστάσεις».

Για τον τελικό και το πόσο επηρεάζει το γεγονός ότι οι αγώνες είναι σε συνεχόμενες ημέρες: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε στο σύνηθες επίπεδό μας, να παλέψουμε για κάθε μπάλα. Θα είναι μια πολύ διαφορετική συνθήκη, λόγω και το ότι είναι σε δύο συνεχόμενες μέρες οι αγώνες. Το σημαντικότερο όμως είναι να τα δώσουμε όλα στο τάραφλεξ για να πάρουμε τον τίτλο».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΒασίλης Αγριτάκης

Σχετικές αναρτήσεις

Ταβάρες: «Στόχος μου να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

admin

Εθνική Ελλάδας: «Ένα πέναλτι και μια πρόκριση μπορεί να χαθεί, η ελπίδα δεν θα χαθεί ποτέ»

admin

BCL: Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη πεντάδα

admin
Translate »
×