Image default
MEDIA

Πάνος Ιωαννίδης: «Έχουν γίνει συζητήσεις για MasterChef All Star»

Ο κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης

Μπορεί το Survivor να είναι η πρώτη all star εκδοχή που , πιθανότατα, θα δούμε στην τηλεόραση, μήπως όμως δεν είναι η μόνη; Θα μπορούσε να υπάρξει και ένα MasterChef All Star;

Αν και ο διαγωνισμός μαγειρικής του STAR αργεί να βγει στον αέρα, αφού μεσολαβεί πρώτα το GNTM, αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης.

Θα δούμε άραγε τους κριτές σε μια all star εκδοχή του masterchef

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ένας από τους τρεις κριτές του παιχνιδιού, μίλησε στην εκπομπή του ALPHA ‘Καλύτερα Δε Γίνεται’ όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιθανότητα να δούμε ένα MasterChef All Star μελλοντικά. Μάλιστα τόνισε ότι στο παρελθόν έχουν γίνει συζητήσεις πάνω σε αυτό το ενδεχόμενο.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Για το MasterChef έχουμε ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού για το πως θα δυσκολέψουμε φέτος τους παίκτες και περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Ένα All Star MasterChef θα είχε τρομερό ενδιαφέρον και έχει ψιλοσυζητηθεί κάποια στιγμή κάτι τέτοιο». Βέβαια σε ένα διαγωνισμό μαγειρικής, σε αντίθετη με το ριάλιτι επιβίωσης, είναι αρκετά πιο δύσκολη η δημιουργία ενός τέτοιο κύκλου!

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Πάνος Ιωαννίδης: «Έχουν γίνει συζητήσεις για MasterChef All Star» appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Χρήστου

Σχετικές αναρτήσεις

Σασμός: «Έχω δώσει όρκο να μη βάψω τα χέρια μου ξανά με αίμα»

admin

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη χάνει και τα δύο της αδέρφια

admin

Η Μάγισσα: Η Ρηνιώ ρίχνει την βόμβα και δικάζει την Δαμιανή

admin
Translate »
×