Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέδρο Μαρτίνς: «Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να γίνουμε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές»

 

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, παραχώρησε δηλώσεις σε συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στο ότι η Πορτογαλία δεν υστερεί σε τίποτα από καμιά άλλη ομάδα, ενώ σχολίασε και το πρωτάθλημα της Primeira Liga. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και αποκάλυψε ότι πιστεύει η Πορτογαλία, έχει όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου να στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Επιπλέον, ο πρώην “ερυθρόλευκος” τεχνικός, έκανε αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όπως είπε δίνει μεγάλη προβολή στην χώρα και την υποστηρίζουν και άνθρωποι που δεν είναι Πορτογάλοι. Στη συνέχεια μίλησε για την Primeira Liga και την εξαιρετική πορεία της Μπενφίκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Η Πορτογαλία δεν υστερεί απέναντι σε καμία άλλη ομάδα. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Ο Ρονάλντο συμβάλει πολύ στην προβολή της εθνικής ομάδας, με αποτέλεσμα πολλοί που δεν είναι Πορτογάλοι να την υποστηρίζουν».

«Η Μπενφίκα έχει κάνει ένα απολύτως εξαιρετικό πρωτάθλημα. Κινήθηκε στην μεταγραφική αγορά πολύ έξυπνα, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή της. Η Πόρτο και η Σπόρτινγκ αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες, γιατί ακριβώς η Μπενφίκα κάνει ένα ασυνήθιστο πρωτάθλημα. Δεν είναι φυσιολογικό η Μπενφίκα να έχει χάσει μόλις δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Από την Σπόρτινγκ έφυγαν παίκτες που δεν αναπληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ψάχνει τη σταθερότητά της. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και, σε αυτό το σημείο, μου φαίνεται ότι ο αγώνας για τον τίτλο θα γίνει μεταξύ Πόρτο και Μπενφίκα».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο ΔΑΚ

admin

Γαλλία (30η αγωνιστική): Παιχνίδι διαφορετικών… κατευθύνσεων

admin

Μασούρας: «Για τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ, τη Γιουβέντους, για όλα τα χαμένα ματς στο 90’…»

admin