ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη μετά το εμβόλιο της Pfizer – Ήταν προϊσταμένη των χειρουργείων

Πέθανε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου

Πέθανε η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη μετά το εμβόλιο της Pfizer - Ήταν προϊσταμένη των χειρουργείων

Την τελευταία της πνοή άφησε την Τετάρτη η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη, η οποία πέθανε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και εργαζόταν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ως Προϊσταμένη των Χειρουργείων.

Η 39χρονη είχε ολοκληρώσει πριν από περίπου 1,5 μήνα τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού, με το εμβόλιο της Pfizer. Σύμφωνα με τον σύζυγο της η 39χρονη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, παρά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ολοκληρώνοντας τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού παραπονιόταν συνεχώς για μυαλγίες και μόνιμη εξάντληση.

Όπως ανέφερε ο σύζυγός της Αντώνης Δημηρούλης στο «Ελευθερία» η 39χρονη αισθάνθηκε αρχικά ανακάτωμα στο στομάχι περί τις 2:00 τη νύχτα και στις 4:00, επιστρέφοντας από την τουαλέτα, κατέρρευσε χωρίς να έχει καθόλου αισθήσεις μπροστά στο κρεβάτι τους.

Αμέσως, ο ίδιος προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα τηλεφώνησε στο 166 για βοήθεια. Το 166, όπως ισχυρίζεται, δεν απάντησε και απευθύνθηκε για βοήθεια στο τηλεφωνικό κέντρο του ΙΑΣΩ, από το οποίο, όπως πάντα ο ίδιος υποστηρίζει, ενημερώθηκε για το τι έχει συμβεί το Κέντρο Υγείας Αγιάς. Άμεσα στην οικία κατέφθασε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, οι συνοδοί του οποίου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να την επαναφέρουν στη ζωή.

Ακολούθησε η διακομιδή της στο Κέντρο Υγείας, όπου επίσης για πολλή ώρα έγιναν συνεχείς προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από τους εφημερεύοντες ιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Η σορός της κατόπιν μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία.

 

Πέθανε η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη μετά το εμβόλιο της Pfizer - Ήταν προϊσταμένη των χειρουργείων

 

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ η Μαρία Γκατζούλη ήταν παντρεμένη στην Αγιά από το 2009, ενώ η καταγωγή της ήταν από τη Ροδιά Τυρνάβου. Χαμηλών τόνων άνθρωπος, αλλά ευδιάθετη πάντα κι όλο ζωή να χαρίζει απλόχερα το χαμόγελό της, με ωραίο και αστείρευτο χιούμορ, πολύ αγαπητή στις παρέες της και στο κοινωνικό της περιβάλλον, πρόσχαρη και ευγενής με τον καθένα. Όλοι όσοι τη γνώριζαν συγκλονίστηκαν για τον τόσο πρόωρο κι άδικο θάνατό της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε την Πέμπτη 29 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Δελέρια Τυρνάβου.

Η Μαρία Γκατζούλη αφήνει πίσω της, μεταξύ άλλων, τον σύζυγό της, τον 9χρονο γιο της Δημήτρη, τη μητέρα της Ελένη, τα αδέλφια της Βασίλη και Άγγελο. Μόλις πριν τέσσερις μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της, ενώ πριν λίγους μήνες είχε χάσει τον πατέρα της.

H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Η Μαρία, προϊσταμένη των χειρουργείων,παρούσα από τα θεμέλια του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ήταν η ψυχή των χειρουργείων μας,συμπαραστάτης για τους ασθενείς της, στήριγμα στους γιατρούς. Άνθρωπος ακούραστος, με ήθος και αγάπη για τους συναδέλφους της.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα:

1.Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα συλλυπητήρια όλων των συναδέλφων στην οικογένεια της εκλιπούσας.

2.Να καλυφθούν οι δαπάνες της κηδείας από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

3. Να στηριχθεί εμπράκτως με €10.000 ο σύζυγος και το παιδί της.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους της. Καλό σου ταξίδι αγαπημένη Μαρία, το κενό που αφήνεις πίσω σου θα είναι δυσαναπλήρωτο.

Το ψήφισμα υπογράφουν, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος, Γεώργιος Σταματίου και ο διευθύνων σύμβουλος, Θεόδωρος Ταλάρης.

 

Πέθανε η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη μετά το εμβόλιο της Pfizer - Ήταν προϊσταμένη των χειρουργείων

 

 

Πέθανε η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη μετά το εμβόλιο της Pfizer - Ήταν προϊσταμένη των χειρουργείων

 

 

Πέθανε η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη μετά το εμβόλιο της Pfizer - Ήταν προϊσταμένη των χειρουργείων

 

 

Πέθανε η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη μετά το εμβόλιο της Pfizer - Ήταν προϊσταμένη των χειρουργείων

 

 

Πέθανε η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη μετά το εμβόλιο της Pfizer - Ήταν προϊσταμένη των χειρουργείων

 

 

Πέθανε η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη μετά το εμβόλιο της Pfizer - Ήταν προϊσταμένη των χειρουργείων

 

 

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 09-12-25 18:43 σε Viral, Ελλάδα Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ανάγνωσης Αγρότες έκαναν έκπληξη με τούρτα στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας που είχε γενέθλια 12 SHARES Share on Facebook Share on Twitter Μια απρόσμενη αλλά θερμή έκπληξη περίμενε μια υποδιοικήτρια της αστυνομίας από τους αγρότες στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, την ημέρα των γενεθλίων της. Μια τούρτα έκπληξη από τους αγρότες Στο τελωνείο της Εξοχής, εκεί όπου έχουν σταθμεύσει τα τρακτέρ και συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες επιφύλαξαν μια τρυφερή κίνηση στην υποδιοικήτρια της αστυνομίας. Η ίδια συμμετείχε στη διαχείριση του μπλόκου και, με αφορμή τα γενέθλιά της, οι παρόντες αγρότες της προσέφεραν μια τούρτα ως έκπληξη. 185a470f53434cddae296b688640980d Συνοδευόμενη από χαμόγελα και θερμές ευχές, η χειρονομία αυτή δεν ήταν μόνο για τα γενέθλιά της, αλλά και για να εκφράσουν οι αγρότες την ευγνωμοσύνη τους. «Σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας, φροντίζεις για την ασφάλειά μας και είσαι δίκαιη απέναντι σε όλους μας», της είπαν, αναγνωρίζοντας τη στάση της μέσα στις δυσκολίες των ημερών. Δείτε το βίντεο: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός στο τελωνείο Εξοχής Παρά τη συγκινητική στιγμή με την τούρτα, η καθημερινότητα των κινητοποιήσεων συνεχίζεται. Το τελωνείο της Εξοχής θα παραμείνει αποκλεισμένο από τους αγρότες της Δράμας μέχρι τις 8 το βράδυ. Οι συμμετέχοντες θα επανεξετάσουν αύριο τη στρατηγική τους και θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί η κινητοποίηση ή αν θα προχωρήσουν σε νέες μορφές πίεσης. Δείτε το βίντεο: Μαζική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κάλεσμα στην τοπική κοινωνία από τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο Κάτω Νευροκοπίου. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στο τελωνείο της Εξοχής. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν πολίτες, μαθητές, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, όλοι με κοινό αίτημα έναν καλύτερο αγροτικό μέλλον και βιώσιμες συνθήκες για τις οικογένειές τους. «Είναι ένας κοινός αγώνας, για όλους μας», είπαν με μια φωνή οι συγκεντρωμένοι, ενώ το παρών έδωσαν και αγρότες από άλλες περιοχές όπως η Καβάλα, ο Νέστος και το Παγγαίο, δείχνοντας ότι η αντίδραση παίρνει πλέον παντοπική διάσταση.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *