Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέλκας: «Στόχος τώρα είναι η απευθείας πρόκριση στο EURO»

 

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης, απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής στάθηκε στις οδηγίες του Πογέτ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Πέλκας στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία με 3-1, αναφέρθηκε στις οδηγίες που έλαβε από τον Ουρουγουανό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας. Επιπλέον σχολίασε την απόδοση της ομάδας και αποκάλυψε ότι αφιέρωσε το γκολ του στη γυναίκα του. Ταυτόχρονα μίλησε και για τον επόμενο στόχο, που είναι το EURO.

Για αυτά που του ζήτησε ο Πογέτ δήλωσε: «Όταν χάνεις ένα γκολ δεν σε ρίχνει σε πεισμώνει, το έχασα στην Κύπρο, σήμερα το κυνήγησα ξανά και ήρθε. Κρατάμε την αντίδραση που βγάλαμε σε σχέση με το ματς κόντρα στην Κύπρο. Πιστεύω πως αν είχαμε προηγηθεί στο σκορ ή αν ισοφάριζα θα ήταν άλλο ματς. Πήραμε το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση που δεν περάσουμε και προχωράμε».

Για το πρώτο μέρος αποκάλυψε: «Στο πρώτο ημίχρονο αλλιώς περιμέναμε διαφορετικά τους Β. Ιρλανδούς και λίγο το χάσαμε. Στο ημίχρονο διορθώθηκε αυτό, μπήκαμε διαβασμένοι στο δεύτερο μέρος. Έπαιξε ρόλο η ανάπαυλα και τα όσα συζητήσαμε με τον προπονητή μας που το έβλεπε καθαρά από τον πάγκο».

Για την ομιλία του Πογέτ είπε: «Μας μίλησε λίγο τακτικά, να δώσουμε επίσης και εμείς οι ίδιοι το κάτι παραπάνω. Επίσης να σας πω και ένα μυστικό πριν το ματς και την ομιλία του προπονητή. Όταν έφτασε σε εμένα και τον Μασούρα μας είπε από εσάς θέλω ένα γκολ σήμερα. Κρατάμε τη νίκη, το πλεονέκτημα και προχωράμε».

Για το EURO 2024 τόνισε: «Αγώνα με αγώνα, να δούμε πρώτα, την κλήρωση να παλέψουμε όλα τα ματς και στόχος είναι η απευθείας πρόκριση στο EURO».

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα ανέφερε: «Και απ’ αυτό. Μιλήσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές μόνοι μας. Να βγάλουμε αντίδραση, εγωισμό, να δούμε τι έφταιξε στην Κύπρο. όλα παίζουν ρόλο, καλό μάθημα το προηγούμενο ματς, καλό και το σημερινό».

Για το που αφιέρωσε το γκολ του εκμυστηρεύτηκε: «Το γκολ το αφιέρωσα στη γυναίκα μου και τον Λημνιό που καθόντουσαν μαζί και ήταν ο μεγάλος άτυχος. Όπως επίσης και στον γιατρό γιατί όταν ήρθα εδώ διαπίστωσα πως έχω σπάσει το δάχτυλο μου και με βοήθησε ώστε να μην πονάω σήμερα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ριτσάρλισον: «Ο ψυχολόγος μου έδωσε τη ζωή, όλα είχαν καταρρεύσει, είχα σκεφτεί να τα παρατήσω»

admin

Η συνέντευξη Τύπου για το Final Four του κυπέλλου ανδρών (live streaming)

admin

Mπαλτάκος: «Τελικός χωρίς φιλάθλους»

admin
Translate »
×