Image default
ΒΙΝΤΕΟΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέλλα: Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 4χρονου από πατέρα και γιαγιά

Αποτροπιασμό προκαλούν οι πράξεις ενός πατέρα, γιο ιερέα, από την Πέλλα που κατηγορείται ότι βίαζε τον 4χρονο γιο του, παρουσία μάλιστα της ίδιας της γιαγιάς του μικρού που φέρεται να συμμετείχε στους βιασμούς. Το περιστατικό κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού, που είναι σε διάσταση με τον πατέρα. Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό παρουσία ανακριτικών υπαλλήλων και περιέγραψε τον εφιάλτη, που ζούσε.

Σοκάρουν οι περιγραφές για τα όσα φέρεται να βίωσε ένα 4χρονο αγόρι, από τον ίδιο του τον πατέρα, γιο ιερέα, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού το βίαζε κατ’ εξακολούθηση και μάλιστα στη συνέχεια το υποχρέωνε και να παρακολουθεί τους βιασμούς τους οποίους και βιντεοσκοπούσε.

Ο 38χρονος κατηγορείται από την εν διαστάσει σύζυγό του, ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον 4χρονο όταν τον έπαιρνε στο σπίτι του παρουσία μάλιστα και της ίδιας του της μητέρας και γιαγιάς του παιδιού.

Το παιδί εξετάστηκε με την παρουσία παιδοψυχολόγου, κοινωνικού λειτουργού και ανακριτικών υπαλλήλων και όσα περιέγραψε σύμφωνα με πληροφορίες δεν τα χωρά ανθρώπινος νους.

Σε βάρος του πατέρα και της πρεσβυτέρας έχουν ασκηθεί διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αναμένεται να κληθούν από τις δικαστικές αρχές.

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΜαρία Καλτσίδη

Σχετικές αναρτήσεις

Πλατφόρμα συνύπαρξης με τον λύκο στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας

admin

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας (video)

admin

«Ο Επισκέπτης» του Ερίκ Eμμανουέλ Σμιτ στο Ράδιο Σίτυ

admin
Translate »
×