Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέρασε… αέρα από το Τορίνο η Μόντσα

 

Η ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο επικράτησε με 2:0 της Γιουβέντους στο “Allianz Stadium” και την προσπέρασε στη βαθμολογία, έχοντας πλέον… βλέψεις για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -3 από την 7η θέση που οδηγεί στο Conference League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωχελικά στην αναμέτρηση και η Μόντσα βρήκε γκολ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Καπράρι, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 18ο λεπτό, με το γκολ αυτή τη φορά να μετρά. Ο Καπράρι βρήκε τον Κιούρια στην περιοχή και ο τελευταίος σκόραρε με δυνατό σουτ. Στο 30′, ο Ντι Μαρία εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Γκάτι έπιασε το σουτ, όμως οι αμυντικοί της Μόντσα απομάκρυναν στη γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2:0, πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Στο 39′, ο Αουγκούστο βρήκε “έξυπνα” τον Ντάνι Μότα, ο οποίος νίκησε τον Σέζνι σε τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος ήταν η σειρά της Γιουβέντους να κυριαρχήσει στο γήπεδο και να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες. Στο 60ο λεπτό ο Ραμπιό επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Ντι Γκρεγκόριο, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε το μακρινό σουτ του Γάλλου. Στο 62′, ο Ίλινγκ βρήκε τον Μίλικ στην περιοχή, όμως ο Πολωνός δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 79′, ο Μπρέμερ σκόραρε με κεφαλιά, όμως είδε το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 82ο λεπτό η Μόντσα απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πετάνια πήρε την μπάλα στα όρια της περιοχής, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Σέζνι.

ΓΚΟΛ: 18′ Κιούρια, 39′ Μότα
ΔΟΚΑΡΙ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 69′ Καπράρι, 78′ Σένσι
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (65′ Βλάχοβιτς), Φατζιόλι (46′ Σουλέ), Παρέδες (46′ Λοκατέλι), Ραμπιό, Κόστιτς (46′ Ίλινγκ), Ντι Μαρία, Κιν (58′ Μίλικ)

Μόντσα (Ραφαέλε Παλαντίνο): Ντι Γκρεγκόριο, Ίτσο, Μάρι, Καλντιρολά (70′ Μαρλόν), Κιούρια (78′ Μπιριντέλι), Πεσίνα, Ροβέλα (58′ Σένσι), Αουγκούστο, Μασίν (78′ Ρανόκια), Καπράρι (70′ Πετάνια), Μότα


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin

Ραντεβού στο αεροδρόμιο με υποδοχή ηρώων μετά την πρόκριση στην Πόλη

admin