Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Πέρασε” με τριάρα η Ηλιούπολη

 

Εμφατική και συνάμα εύκολη νίκη με 3-1 επί του Ερμή Ζωνιανών πέτυχε η ομάδα του Νίκου Παντέλη, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες της Ηλιούπολης ήταν αυτοί που μπήκαν πιο αποφασιστικά στο γήπεδο, με τον Κρέτση να βρίσκει δίχτυα μόλις στο πρώτο λεπτό, με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Ερμής όμως έβγαλε αντίδραση και απείλησε στο 11′ με τον Λυκούδη, ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 13′ με τον Μπαμπουλάκη.

Η Ηλιούπολη είχε τον έλεγχο της κατοχής και της αναμέτρησης, με τον Τριανταφυλλάκο στο 22′ να σημαδεύει το δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 1-2 σημείωσε ο Βασιλείου λίγο πριν τη λήξη του πρώτους, ο οποίος είχε αντικαταστήσει στο 19′ τον Ματσούκα λόγω αναγκαστικής αλλαγής.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για την Ηλιούπολη, με τον Βασιλείου ξανά να σημειώνει το 1-3 με όμορφη προσωπική ενέργεια. Ο Ερμής δημιούργησε καλές ευκαιρίες στο 59′ με το δοκάρι του Μπαμπουλάκη, στο 67′ και στο 80′ με τον Πλεύρη και στο 81′ με τον Γεμιστό, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Πολίτη.

Το 1-3 ήταν το τελικό σκορ του παιχνιδιού, με την Ηλιούπολη να αντιμετωπίζει τον Ερμή Μελιγούς στην επόμενη φάση του θεσμού.

Για τις δύο ομάδες έπαιξαν:

Ερμής Ζωνιανών: Κασσωτάκης, Γεμιστός, Ζερβός, Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης , Χριστοδούλου, Βελιβασάκης (65′ Πλεύρης), Κασαπάκης, Λυκούδης (60′ Ξηρός), Κλίνης, Σκουτέλης.

Ηλιούπολη: Πολίτης, Κρητικός, Ανδρέου, Μπουσάι, Κωστόπουλος, Τσαφταρίδης, Κρέτση, Τριανταφυλλάκος, Βάρκας (64′ Γεωργιάδης), Ματσούκας (19′ Βασιλείου, 88′ Παπαγιαννόπουλος), Μπαστακός.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τζολάκης: Η μεγάλη βραδιά που το παιδί έγινε άνδρας

admin

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε έτοιμοι για οποιονδήποτε αντίπαλο»

admin

Νέα αποχή από τους παίκτες της ΑΕΚ

admin