Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέρεθ: «Το αγαπημένο μας άθλημα είναι άρρωστο»

 

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω δήλωσης του, τάχθηκε για ακόμη μια φόρα υπέρ της European Super League.

O Φλορεντίνο Πέρεθ επανήλθε στην υπεράσπιση του εγχειρήματος για την δημιουργία της European Super League, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο είναι άρρωστο και οι τρέχουσες διοργανώσεις δεν προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Υπενθυμίζουμε πως οι Ρεάλ Μαδρίτης του Πέρεθ, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους είναι οι μόνες τρεις ομάδες που υποστηρίζουν ακόμη την ιδέα για την European Super League.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το αγαπημένο μας άθλημα είναι άρρωστο, ειδικά στην Ευρώπη και, φυσικά, στην Ισπανία. Το ποδόσφαιρο χάνει την θέση του ως το κορυφαίο άθλημα στον κόσμο. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι νέοι ενδιαφέρονται όλο και λιγότερο για το ποδόσφαιρο. Οι τρέχουσες διοργανώσεις, όπως έχουν σχεδιασθεί σήμερα, δεν προσελκύουν το ενδιαφέρον των θεατών, παρά μόνο στις τελικές φάσεις», 

«Η Super League παραμένει εν μέσω ευρωπαϊκών δικαστικών διαδικασιών που αμφισβητούν το μονοπώλιο της UEFA στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η ευρωπαϊκή διοργάνωση μεσοβδόμαδα θα πρέπει να προσφέρει στους φιλάθλους αγώνες μεταξύ των ισχυρότερων ομάδων και με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Εάν κοιτάξουμε τους τελευταίους φιναλίστ του Champions League, την Λίβερπουλ, μια ιστορική ομάδα με έξι Ευρωπαϊκά Κύπελλα, αποδεικνύεται ότι τους έχουμε αντιμετωπίσει μόνο εννέα φορές σε 67 χρόνια».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποφόρτιση για Σπόραρ και Σχένκεφελντ

admin

Αμφίβολος ο Μπάμπα για Λεωφόρο

admin

Μιλουτίνοφ: «Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου»

admin
Translate »
×