Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Πέταξε” τη Βουλγαρία στο… φάσμα του αποκλεισμού το Μαυροβούνιο

 

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ομάδα του Μπόσκο Ράντοβιτς πήρε μια μεγάλη νίκη με 91-81 και πλέον βρίσκεται… μια ανάσα μακριά από την επόμενη φάση.

Ένας… Σάσα Βεζένκοβ δεν ήταν αρκετός για τη Βουλγαρία, η οποία γνώρισε την τρίτη της ήττα στο φετινό Eurobasket. Πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του Α’ ομίλου, έχοντας όμως μπροστά της δύο ματς κόντρα σε Γεωργία και Βέλγιο. Από την άλλη, οι Μαυροβούνιοι ανέβηκαν προσωρινά στην πρώτη θέση με ρεκόρ 2-1 και έχουν καλές πιθανότητες για πρόκριση.

Ο αγώνας

Οι Μαυροβούνιοι θέλησαν στα πρώτα λεπτά να θέσουν τους δικούς τους όρους στο παρκέ, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Βεζένκοβ (17 πόντοι στο πρώτο ημίχρονο!) και Μαρίνοβ “κουβάλησαν” επιθετικά τη Βουλγαρία, κρατώντας τη διαφορά σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Αυτή η εικόνα συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά, με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Κάπως έτσι, οι παίκτες του Μπαρτσόβσκι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με έναν πόντο (46-45).

Το δεύτερο μισό εξελίχθηκε διαφορετικά, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να φτάνουν έως και στο +11 (57-46) σχετικά γρήγορα στο τρίτο δεκάλεπτο. Οι Βούλγαροι αντέδρασαν και με τον Βεζένκοβ να… οργιάζει κατάφεραν έως και να προηγηθούν (75-73) τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Στο φινάλε, όμως, οι Μαυροβούνιοι είχαν περισσότερες λύσεις αλλά και… ηρεμία για να “καθαρίσουν” το ματς, επικρατώντας με 91-81

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 46-45, 58-67, 81-91


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ταβάρες: «Στόχος μου να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

admin

Εθνική Ελλάδας: «Ένα πέναλτι και μια πρόκριση μπορεί να χαθεί, η ελπίδα δεν θα χαθεί ποτέ»

admin

BCL: Ράγκλαντ και Ετσενίκε στην καλύτερη πεντάδα

admin
Translate »
×