Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον ΑΟ Πόρου η Αγία Παρασκευή

 

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει δεκτή την ένσταση της Αθηναϊκής ομάδας και να της κατοχυρώσει τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.  

Με πρόστιμο 1000 ευρώ και αφαίρεση 3 βαθμών τιμωρήθηκε ο ΑΟ Πόρου, μετά την ένσταση της Αγίας Παρασκευής για αντικανονική χρησιμοποίηση παίκτη που έγινε δεκτή . Ο αγώνας κατοχυρώθηκε υπέρ της ομάδας της Αθήνας με 3:0 ύστερα από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την από 14.11.2022 ένσταση του σωματείου «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής», για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή, Ηρακλή Καλαμιώτη, στον αγώνα που διεξήχθη στις 13.11.2022, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων «Α.Ο. Πόρου» και «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής».

Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Α.Ο. Πόρος» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του ως άνω αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3, β) αφαίρεση 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και γ) χρηματική ποινή, ύψους 1000 ευρώ.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μήτογλου: «Ήμασταν χαλαροί, τώρα είναι η ώρα να τα δώσουμε όλα» (video)

admin

Η Γιουβέντους… έσωσε το βαθμό στο φινάλε

admin

Η Άιντραχτ πήρε το ευρω-ντέρμπι με ανατροπή

admin