Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πίστη στην Αγγλία από τον Πάρντιου

 

“Ψήφο εμπιστοσύνης” στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινάει αύριο (20/11) στο Κατάρ, έδωσε ο τεχνικός του Άρη.

Ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε αρχικά στο ότι το Μουντιάλ διεξάγεται χειμώνα και μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, λέγοντας: «Είναι το πρώτο τουρνουά που θα γίνει στη μέση της σεζόν. Πιστεύω ότι για συγκεκριμένες χώρες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Γερμανία, θα είναι πλεονέκτημα, γιατί οι παίκτες τους θα παρουσιαστούν πιο έτοιμοι».

Και προσέθεσε ο πρώην τεχνικός της Νιούκαστλ: «Το υποστηρίζω αυτό γιατί συνήθως όταν το Παγκόσμιο Κύπελλο γίνεται στο τέλος της σεζόν και οι ομάδες παλεύουν για τους τίτλους, κάποιοι παίκτες συνήθως είναι πιο “αδύνατοι” στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω ότι όλοι οι σπουδαίοι παίκτες δεν θα είναι η υπό αυτή την πίεση και γι’ αυτό και πιστεύω ότι αυτή θα είναι η χρονιά που οι μεγάλοι παίκτες θα ξεχωρίσουν».

Αναφορικά, δε, για το ποιες χώρες πιστεύει πως θα φτάσουν στα ημιτελικά και, εν τέλει, ποια θα το κατακτήσει, ο Πάρντιου προέβλεψε: «Σίγουρα θα επιλέξω την ομάδα του πρώην παίκτη μου, του Λιονέλ Σκαλόνι (σ.σ. συνεργάστηκαν μαζί στη Γουέστ Χαμ), που είναι ο προπονητής της Αργεντινής και έχουνε ένα εκπληκτικό σερί αήττητο, που δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι, 40 παιχνίδια κάτι τέτοιο.

Σίγουρα αυτοί θα είναι στην τετράδα! Η Γαλλία σίγουρα, που είναι και η κάτοχος του τροπαίου. Ίσως η Αγγλία, έχουμε υποφέρει πολύ και θέλω να το κατακτήσουμε, ενώ επίσης πιστεύω ότι θα είναι και είτε Ισπανία είτε η Βραζιλία».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

«Σφήνα» της Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα για τον 16χρονο Μασταντουόνο

admin

Η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου

admin

ΑΟ Θήρας: Φωνές διαμαρτυρίας για τη διαιτησία

admin
Translate »
×