Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παίζει την ύπαρξή της η Αργεντινή | Να “κλειδώσει” την πρόκριση η Γαλλία

 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ συνεχίζεται με τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων και το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/11) περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ συνεχίζεται το Σάββατο (26/11), με τον 3ο και το 4ο όμιλο και τα ματς ΑργεντινήΜεξικό και ΓαλλίαΔανία να ξεχωρίζουν.

Το ποδοσφαιρικό θέαμα ξεκινάει στις 12:00 με αγώνα του 4ου ομίλου, ανάμεσα στην Τυνησία και την Αυστραλία, με τους Αφρικανούς να έχουν έναν βαθμό από την ισοπαλία με τη Δανία, ενώ τα “καγκουρό” αν και προηγήθηκαν με τους Γάλλους, ηττήθηκαν 4-1 και βρίσκονται στην τελευταία θέση. Οριακό ματς και για τις δύο ομάδες, στη “μάχη” για τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στους “16”.

Στο άλλο ματς του γκρουπ, στις 18:00 η Γαλλία αντιμετωπίζει τη Δανία και θέλει τη νίκη για να κάνει το 2Χ2 και να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση. Από την άλλη, οι Σκανδιναβοί μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην Τυνησία θα τα δώσουν όλα για βαθμό ή βαθμούς απέναντι στους “τρικολόρ”, για να μην… μπλέξουν.

Για τον 3ο όμιλο, στις 15:00 έχουμε το ΠολωνίαΣαουδική Αραβία, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (έχασε πέναλτι στην πρεμιέρα) και την παρέα του να προέρχονται από το 0-0 με το Μεξικό, ενώ οι Άραβες από τον απόλυτο θρίαμβο επί της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι. Ήταν ένα… πυροτέχνημα ή μπορούν να το επαναλάβουν; Οι απαντήσεις στο γήπεδο, σε έναν από τους πιο ανατρεπτικούς ομίλους μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Αργεντινή βρίσκεται με την πλάτη στον… τοίχο μετά την ήττα της από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στον αγώνα με το Μεξικό για να μείνει “ζωντανή” στο κυνήγι της πρόκρισης. Στις 21:00 στο “Lusail Iconic Stadium“, ο Λιονέλ Μέσι καλείται να πάρει την “αλμπισελέστε” από το χέρι και να “γυρίσει” την κατάσταση. Οι Αζτέκοι του συγκλονιστικού Οτσόα και του Πινέδα θέλουν να εξαντλήσουν τις δικές τους πιθανότητες για ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στους “16” και θα… πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.//

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (25/11)

  • 12:00 Τυνησία-Αυστραλία
  • 15:00 Πολωνία-Σαουδική Αραβία
  • 18:00 Γαλλία-Δανία
  • 21:00 Αργεντινή-Μεξικό

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πτώση στο νούμερο 12 για τον Τσιτσιπά

admin

Μονομαχία των περσινών φιναλίστ… με φόντο τον τελικό

admin

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία

admin
Translate »
×