Παίκτης της Λειψίας ο Ράουμ

Οι “ταύροι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ από την Χοδενχάιμ, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.
Η Λειψία ανακοίνωσε σήμερα (31/7) την απόκτηση του Νταβίντ Ράουμ από τη Χοφενχάιμ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Το κόστος της μεταγραφής του 24χρονου αριστερού μπακ εκτιμάται περίπου στα 25 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Ράουμ έκανε ντεμπούτο στην Εθνική Γερμανίας τον Σεπτέμβριο του 2021, στο 6-0 επί της Αρμενίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ μετράει συνολικά εννέα συμμετοχές με τα “πάντσερ”.
Την περσινή σεζόν στην Χοφενχάιμ, ο 24χρονος αριστερός μπακ πραγματοποίησε 35 συμμετοχές, με απολογισμό τρία γκολ και 13 ασίστ στην πρώτη του χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης