Image default
MEDIA

Παγιδευμένοι: Αίμα και DNA του Κοσμά στα αντικείμενα της κόρης του

Μυρτώ Κοσμάς Παγιδευμένοι

Οι έρευνες συνεχίζονται… Η Άννα κάνει τα πάντα για να μάθει ποιος σκότωσε την αδελφή της, ποιος την έκανε να υποφέρει τόσο, πριν κλείσει τα μάτια της και αποχαιρετήσει τον κόσμο… Ο Κοσμάς αρνείται να συνεργαστεί για την εύρεση του δολοφόνου της Μυρτούς, στη σειρά Παγιδευμένοι. Το ίδιο και η μητέρα των κοριτσιών..

Κι όμως, όσοι αρνούνται να συνεργαστούν, κάτι κρύβουν. Οι αρχές εισβάλλουν στο σπίτι της οικογένειας, κάνοντας φύλο και φτερό τα πράγματά τους. Αναζητούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτούς.

Τα πράγματά της μεταφέρονται για εξετάσεις. Τότε, παρατηρείται πως έχει χυθεί αίμα, το οποίο έχει σκουπιστεί. Πάνω σε ορισμένα αντικείμενα του δωματίου της υπάρχει αίμα της νεκρής και αποτυπώματα του… Κοσμά!

Η Μυρτώ στη σειρά Παγιδευμένοι

Έτσι, αποδεικνύεται πως ο Κοσμάς γνώριζε περισσότερα για την κόρη του την Μυρτώ, απ’ όσα γνώριζε η Άννα. Μετά την πίεση των αρχών, ομολογεί πως έμαθε για την παράνομη σχέση της κόρης του και ξέσπασε.

Την χτύπησε πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα εκείνη να αιμορραγεί. Της επέβαλε να μη ξανά βγει από το σπίτι, για αυτό κι εκείνη είχε οργανώσει το δήθεν κόλπο πως θα κοιμηθεί στην κολλητή της φίλη… Για να γλιτώσει από την οργή του πατέρα της.

Ποιος ήταν το αγόρι της και γιατί η νεαρή Μυρτώ κινδύνευσε τόσο από τον Κοσμά, στη σειρά Παγιδευμένοι; Όλοι μπλέκονται σε ένα περίεργο έγκλημα..

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παγιδευμένοι: Αίμα και DNA του Κοσμά στα αντικείμενα της κόρης του appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν – Τι λέει η σύζυγός του

admin

Η Μάγισσα: Βαρύ το τίμημα που θα πληρώσουν – Η ώρα της κρίσης φτάνει

admin

Η Μάγισσα: Νεκρός ο Σπήλιος από τα χέρια της Γερακίνας;

admin
Translate »
×