Image default
MEDIA

Παγιδευμένοι: Είδαμε τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 – Οι εντυπώσεις μας

Ο Λεβεντογιάννης και ο Ορκόπουλος

Παρακολουθήσαμε τη νέα σειρά «Παγιδευμένοι», του ΑΝΤ1, και παρακάτω σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Η αλήθεια είναι ότι η ολοκαίνουρια αυτή δραματική σειρά μας εξέπληξε θετικά αφού κρατά αμείωτο ενδιαφέρον του θεατή από τη αρχή μέχρι το τέλος.

Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο «Παγιδευμένοι»

Η σειρά ξεκινά όταν ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος πιάνεται απροετοίμαστος τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού έχει χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδελφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης.

Ο Σπύρος Μαρκέτος, πατέρας του Δημήτρη και  του Θοδωρή και Διοικητής της Αστυνομίας, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Ο Εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την κράτηση του Θοδωρή.

Ο Δημήτρης χρειάζεται έναν καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδελφό του. Τη δικηγόρο αυτή τη βρίσκει στο πρόσωπο της Άννας. Μιας νεαρής και δυναμικής δικηγόρου η οποία αναλαμβάνει αμέσως καθήκοντα με σκοπό να αποδείξει την αθωότητα του αδελφού του.

Όμως, τελικά τι έχει συμβεί; Αυτό θα το μάθουμε στη συνέχεια την οποία περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και σε αυτή τη σειρά, η αγωνία δεν είναι μόνο για το τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά και για το πώς προσεγγίζουν οι δημιουργοί την ιστορία με την οποία καταπιάστηκαν.

Η σειρά Παγιδευμένοι

Οι εντυπώσεις μας

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, οι δημιουργοί της σειράς ρίχνουν τον τηλεθεατή στα βαθιά. Η όλη ιστορία εξ’ αρχής σε βάζει στο τρυπάκι να αναρωτηθείς «ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;» σε σημείο να μη μπορείς να σχηματίσεις μια ξεκάθαρη άποψη.

Μας άρεσε το κεντρικό δίδυμο Μιχάλη Λεβεντογιάννη – Μάρθα Λαμπίρη/Φεντόρουφ. Κι οι δυο τους ξεδιπλώνουν με μαεστρία το υποκριτικό τους ταλέντο.  Εξαιρετικός ο Παύλος Ορκόπουλος. Γι’ ακόμα μια φορά δείχνει πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι. Και ο συγκεκριμένος ρόλος μοιάζει σαν να είναι κομμένος και ραμμένος πάνω του. Σε καθηλώνει με το βλέμμα του. Επιπλέον τα ξεσπάσματα του είναι μοναδικά.

Καλές ερμηνείες είχαμε και από τους Πέτρο Λαγούτη, Δημήτρη Ξανθόπουλο, Ντίνα Μιχαηλίδη. Ευχάριστη έκπληξη ο νεαρός Σταύρος Τσουμάνης που υποδύεται τον αδελφό του Εισαγγελέα.

Είναι μια σειρά όπου η πλοκή ρέει αβίαστα και είναι ως επί το πλείστον σφιχτή. Στη σωστή κατεύθυνση κινήθηκε σκηνοθετικά η Βίκυ Μανώλη. Το μεγάλο συν της σειράς: Οι εξελίξεις δεν είναι προβλέψιμες και συντηρείται σε έναν ικανοποιητικό βαθμό το στοιχείο της ανατροπής.

Η σειρά Παγιδευμένοι το πρώτο επεισόδιο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παγιδευμένοι: Είδαμε τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 – Οι εντυπώσεις μας appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Άκης Φωτόπουλος

Σχετικές αναρτήσεις

Σασμός: «Eίσαι άρρωστη και δεν το βλέπεις»

admin

Το Ναυάγιο: Η Βάσω χαστουκίζει και ξεφτιλίζει τον Άγγελο

admin

Η Γη της Ελιάς: «Δεν μπορώ μια ζωή να μείνω μαγκούφης»

admin