Image default
MEDIA

Παγιδευμένοι – Ο Κοσμάς επιτίθεται στον Θοδωρή: «Θα το πληρώσεις»

Παγιδευμένοι - Ο Κοσμάς επιτίθεται στον Θοδωρή: «Θα το πληρώσεις»

Η αλήθεια έλαμψε! Η Μυρτώ είναι νεκρή και όλες οι κατηγορίες θέλουν τον Θοδωρή, αδερφό του Δημήτρη, ένοχο για την συγκεκριμένη δολοφονία, η οποία έχει συνταράξει τους πάντες. Ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού, Κοσμάς, όπως θα δούμε και σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Παγιδευμένοι, θα επιτεθεί στον Θοδωρή.

Ο Κοσμάς είναι γεμάτος οργή και πόνο

Ο πόνος της οικογένειας Ροδίτη είναι μεγάλος. Όλοι τους θα βυθιστούν στο πένθος μετά τον θάνατο της μικρής τους κόρης. Η υπόθεση τους έχει συνταράξει και θα κινήσουν γη και ουρανό όλοι τους με σκοπό να ανακαλύψουν τι πραγματικά κρύβεται από πίσω.

Ενώ ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο, θα βρεθούν μπροστά σε μία αποκάλυψη για τη κρυφή ζωή της Μυρτώς που θα φέρει νέα στοιχεία στο φως. Σε τι θα αφορά η συγκεκριμένη αποκάλυψη και πόσο σημαντική θα είναι για την υπόθεση;

Παγιδευμένοι - Ο Κοσμάς επιτίθεται στον Θοδωρή: «Θα το πληρώσεις»

Ο Κοσμάς, πατέρας της Μυρτούς, απελπισμένος και γεμάτος πόνο και οργή, επιτίθεται άγρια στον Θοδωρή έξω από τις φυλακές στην σειρά Παγιδευμένοι. Παρόν σε αυτό το συμβάν θα είναι η αστυνομία, όπου θα προστατέψει τον κατηγορούμενο. Η συνέχεια την Δευτέρα το βράδυ στις οθόνες μας…

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παγιδευμένοι – Ο Κοσμάς επιτίθεται στον Θοδωρή: «Θα το πληρώσεις» appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Χρήστος Γκόγκος

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γη της Ελιάς: Καταφέρνουν τελευταία στιγμή να…

admin

Παράδεισος Κυριών: Γίνονται εραστές κρυφά από όλους

admin

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω κάνει έρωτα με γιο και πατέρα

admin
Translate »
×