Image default
MEDIA

Παγιδευμένοι: Τι κρύβει ο Αλέκος και πως συνδέεται με την Μυρτώ;

Ο Κοσμάς στη σειρά Παγιδευμένοι

Μπορεί ο Αλέκος να δείχνει παθιασμένος με την υπόθεση της Μυρτούς, όμως κρύβει και ο ίδιος πολλά μυστικά, στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο μόνος λόγος που δέχτηκε να βοηθήσει τον Κοσμά, είναι επειδή κάποτε -εξαιτίας του- τον είχε αφήσει να μπει στη φυλακή, άδικα.

Βλέπει την υπόθεση αυτή σαν “χάρη” απέναντι σε έναν παλιό πελάτη που υπέφερε, από έναν λάθος χειρισμό. Εκτός από αυτό, εισέρχεται βαθιά στην οικογένεια και παλεύει να πάρει με το μέρος του τον γιο του..

Τι θα συμβεί, όμως, όταν ο Αλέκος βρει ένα σκουλαρίκι της Μυρτώς στο σπίτι του; Η σύζυγός του, η Υβόννη θα ανακαλύψει στο σπίτι ένα γυναικείο σκουλαρίκι. Ο Αλέκος θα συνειδητοποιήσει πως αυτό είναι της αδικοχαμένης κόρης του Κοσμά και θα ζητήσει από τη γυναίκα του να σωπάσει.

Η Μυρτώ στη σειρά Παγιδευμένοι

Οι δυο τους θα κρύψουν το ένοχο αυτό στοιχείο και θα συμπεριφερθούν σα να μη συμβαίνει τίποτα. Όπως όλα δείχνουν, η οικογένεια του Αλέκου συνδέεται άρρηκτα με την Μυρτώ, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Μήπως ο γιος του, ο Άγγελος, κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση; Ποια ήταν η σχέση του με τη Μυρτώ και γιατί είναι τόσο κολλημένος με την Άννα και την οικογένεια Μαρκέτου; Όλα τινάζονται στον αέρα.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Παγιδευμένοι: Τι κρύβει ο Αλέκος και πως συνδέεται με την Μυρτώ; appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω κάνει έρωτα με γιο και πατέρα

admin

Έρωτας Φυγάς: «Δεν θέλω να πάθεις κάτι και εσύ»

admin

Δημήτρης Κόκοτας: Το ιατρικό ανακοινωθέν – Τι λέει η σύζυγός του

admin
Translate »
×