Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΕ Βόλος: «Ακατανόητος και προκλητικός ο ορισμός Καραντώνη»

 

Η ομάδα της Μαγνησίας, με ανακοίνωσή της, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στο VAR κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον Λεβαδειακό το ερχόμενο Σάββατο (15/10, 17:00), με την ΚΕΔ να κάνει γνωστούς σήμερα (13/10) τους ορισμούς και τον Δημήτρη Καραντώνη να βρίσκεται στο VAR της αναμέτρησης.

Ο ορισμός αυτός προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στη Θεσσαλική ΠΑΕ, η οποία με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ακατανόητη και προκλητική ενέργεια, που πρέπει άμεσα να ανακληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ορισμός του γνωστού για τα έργα του διαιτητή Καραντώνη ως υπεύθυνο του VAR στον αγώνα της ΠΑΕ Βόλος με τον Λεβαδειακό είναι μια ακατανόητη και προκλητική ενέργεια, που πρέπει άμεσα να ανακληθεί.

Πέραν της προφανούς ανεπάρκειας του συγκεκριμένου διαιτητή, υπάρχει και η αυστηρή κριτική που του ασκήσαμε για την σκανδαλώδη διαιτησία του στο αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Ολυμπιακού, γεγονός που βάσιμα γεννά έντονη αμφισβήτηση για την αντικειμενική του συμπεριφορά στην εκτέλεση των καθηκόντων του».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αμφίβολος ο Μπάμπα για Λεωφόρο

admin

Μιλουτίνοφ: «Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου»

admin

Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά πρέπει να παίζουμε με κάποιον σκοπό»

admin
Translate »
×