Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πανελλήνιος Θρήνος: «Έφυγε» για την γειτονιά των Αγγέλων η 4χρονη Διονυσία, η τpαγική ειρωνεία και το αντίο

Πύργος: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 4,5 ετών η Διονυσία Ροδοπούλου, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης, η άτυχη Διονυσία που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβριο του 2020 στην Πάτρα, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλευόταν. Αν και πριν από μερικούς μήνες η μικρή Διονυσία έδειξε να νικά την ασθένεια της, μία επιπλοκή στην υγεία της φαίνεται πως την πήρε μακριά από τους συγγενείς της.

Πέρα από την οικογένειά και τα αγαπημένα της πρόσωπα, στο πλευρό της Διονυσίας μέχρι και το τελευταίο λεπτό στέκονταν και ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Αξίζει να αναφέρουμε πως τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Πύργου και συγκεκριμένα του γραφείου εθελοντισμού, αλλά και του Γιώργου Kαραγκούνη, είχε πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου σε μια διοργάνωση που στόχο είχε, την οικονομική στήριξη της οικογένειας για τα έξοδα της νοσηλείας της κόρης τους.

Σήμερα, στις 6:30 το απόγευμα στους Άγιους Πάντες συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη μικρή Διονυσία.

The post Πανελλήνιος Θρήνος: «Έφυγε» για την γειτονιά των Αγγέλων η 4χρονη Διονυσία, η τpαγική ειρωνεία και το αντίο appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

admin

Τα χημικά που αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο

admin

Τι γίνεται αν βάλετε σκόρδο μέσα στο βαζάκι με το μέλι

admin