Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανηγυρική πρόκριση σε Ευρωπαϊκό τελικό για τον Απόλλωνα Σμύρνης

 

Ιστορικές στιγμές σε μια καυτή ατμόσφαιρα για το ιστορικό και προσφυγικό σωματείο του Απόλλωνα Σμύρνης, που θα δει την ανδρική του ομάδα υδατοσφαίρισης να αγωνίζεται σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στον τελικό του νεοσύστατου κυπέλλου της LEN Challenger Cup, καθώς επιβλήθηκε με το εμφατικό και εντυπωσιακό 18-8 επί της ισπανικής Τενερίφης στο κατάμεστο “Σεράφειο” Κολυμβητήριο, στον επαναληπτικό ημιτελικό (στον πρώτο αγώνα είχε ηττηθεί με 11-10).

Ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει στον διπλό τελικό την ισπανική Τεράσα, που απέκλεισε την τουρκική ΕΝΚΑ με δύο νίκες (10-8 σήμερα στην Τουρκία και 15-12 στον πρώτο αγώνα στην Καταλονία).

Απόλυτα κυρίαρχη ήταν η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη -μέσα σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι χιλιάδες φίλοι του στις εξέδρες του Σεράφειου– από το ξεκίνημα του επαναληπτικού ημιτελικού και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο. Με πολύ καλή άμυνα μπλόκαρε τα ατού της Τενερίφης και με πλουραλιστικές λύσεις επιθετικά πήρε μεγάλο προβάδισμα από το ξεκίνημα, ήταν καταιγιστικός και το αύξανε μέχρι και το τελικό 18-8.//

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ 18-8

Οκτάλεπτα: 6-1, 3-3, 5-2, 4-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 3, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 2, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 4, Μύριλος, Σολανάκης 3, Καβουσάνος.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ (Φερμίν Μπενασάρ Ντίαζ): Μαλνέρο, Αλέγκρε 1, Εσπινόζα, Ντίαθ, Μαγκρίνα, Γκουτιέρεθ, Κόνινγκ 2, Εσπανόλ, Μερκάδο 1, Γκονθάλεθ 1, Σαλβαδόρ 3, Ροντρίγκεθ, Πέρεθ.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin

Την τρόμαξε… αλλά στο τέλος μίλησε η πολυφωνία

admin
Translate »
×