Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πανικός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Μάλωσε με τον πατέρα της, κρεμάστηκε από το αμάξι κι εκείνος πάτησε γκάζι

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη με 18χρονη που κρεμάστηκε στο αυτοκίνητο του πατέρα της και εκείνος το έβαλε μπρος.

Μια 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του πατέρα της μετά από καβγά, εκείνος πάτησε το γκάζι με συνέπεια η κόρη του να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, γύρω στις 15:30 η 18χρονη από τη Λιβύη καβγάδιζε με τον πατέρα της στη μέση του δρόμου στην οδό Εγνατία. Ενώ καβγάδιζαν, εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο του για να φύγει.

Ξαφνικά η 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που την ώθησαν στην κίνηση αυτή. Ο πατέρας όμως αντί να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο, επιτάχυνε με συνέπεια η νεαρή να πέσει στο οδόστρωμα!

Αμεσα στο σημείο έφτασε η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με την κοπέλα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει τραύμα στο γόνατο και η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας.

The post Πανικός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Μάλωσε με τον πατέρα της, κρεμάστηκε από το αμάξι κι εκείνος πάτησε γκάζι appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

admin

Μερίδες φαγητού: Πόσα γραμμάρια πρέπει να τρώμε – Από ζυμαρικά, τυρί, ψωμί του τοστ μέχρι και φρούτα

admin

Μην περιμένετε το τέλος του κόσμου για να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της ζωής

admin