Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Μαγνητική για Κουλιεράκη και αμφίβολος για το ντέρμπι

 

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός επέστρεψε με ενοχλήσεις από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο 18χρονος αμυντικός επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας και ξεκίνησε θεραπείες.

Θα παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ και θα περιμένουν τις τελικές εξετάσεις για να δουν το μέγεθος του προβλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας και συνεχίζει την προετοιμασία του.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (28.09) περιελάμβανε και πάλι δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στους αυτοματισμούς σε άμυνα κι επίθεση. Στο τελευταίο μέρος διεξήχθη τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

O Κωνσταντίνος Κουλιεράκης επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας με ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο στόπερ του Δικεφάλου έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική με την κατάστασή του να αξιολογείται τις επόμενες μέρες.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησε όλη την προπόνηση χωρίς προβλήματα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό στο γήπεδο κι ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Πέμπτη (29.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

GP Κίνας 2024, Sprint: O Verstappen βλέπει πρώτος την καρό σημαία

admin

Ορίστηκε το Game 4 των τελικών της Volley League

admin

Έμερι: «Μιλάμε με την UEFA γι’ αυτήν την κίτρινη κάρτα του Μαρτίνες»

admin