Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παπαγιάννης: «Η περσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε»

 

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της Basket League για τη σεζόν 2021-22 και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες και συνεργάτες του, αλλά και όσους τον ψήφισαν.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε, επίσης, στην περσινή κακή σεζόν του “τριφυλλιού”, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” θέλουν να το αντιστρέψουν την κατάσταση φέτος, αλλά και στην απουσία του Νέτι Ουόλτερς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Για εμάς η περσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε, χάσαμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το αντιστρέψουμε αυτό.

Τους ευχαριστώ όλους για την διάκριση αυτή, χωρίς όσους συνεργάστηκα πέρυσι δεν θα τα κατάφερνα. Ευχαριστώ και όσους με ψήφισαν. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

«Όπως είπε και ο κόουτς, δεν είχαμε μεγάλο χρονικό διάστημα να είμαστε μαζί. Ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες αυτό. Είχαμε έναν τραυματισμό, του Νέιτ Ουόλτερς, που είναι ένα βασικό κλειδί για εμάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ψάχνουμε δικαιολογίες. Σίγουρα, θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο.

Έχουμε έρθει όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι στο μικρό διάστημα που είχαμε. Είμαστε πεισμωμένοι για να το κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε τη χρονιά με το δεξί».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Basket League (Τop-6/play out): Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής

admin

Ζάλανκι και Μπιανκόνι οι κορυφαίοι του 2023 στην Ευρώπη, τρίτος ο Ζερδεβάς

admin

Ταβάρες: «Στόχος μου να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

admin
Translate »
×