Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παπανικολάου: «Ημέρα μνήμης για τον σύλλογο»

 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μίλησε αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολινου, αφιέρωσε τη νίκη στα θύματα της θύρας 7, ενώ τόνισε πως η σκέψη όλων είναι στην Τουρκία και τη Συρία.

Ο Κώστας Παπανικολάου, μίλησε αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Άλμπα Βερολίνου και αναφέρθηκε στα θύματα της θύρας 7 αλλά και στη σκέψη όλων που είναι στις χώρες που επλήγησαν από τον δυνατό σεισμό.

Αναλυτικά: «Είναι μια μέρα μνήμης για τον σύλλογο και από εκεί ξεκινούν όλα. Η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Θύρας 7, η σκέψη μας είναι και στην Τουρκία και στη Συρία με τους σεισμούς και όσα έγιναν εκεί. Αυτά είναι τα σημαντικά και όχι τα παιχνίδια».

Για τον αγώνα: «Η συγκέντρωση ήταν το ‘κλειδί’. Η Άλμπα μπορεί να είναι τελευταία, αλλά είναι καλή ομάδα με υψηλό τέμπο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μας μείωσαν όταν χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας και έπρεπε να προσέξουμε».
Για τις απουσίες των Σλούκα και Πίτερς: «Αναποδιές συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες. Και οι δύο είναι πολύ βασικοί παίκτες. Όταν λείπουν, χρειάζεται μεγαλύτερη ενέργεια και θέληση από όλους για να πάρει τις νίκες η ομάδα. Πρέπει να κρατάμε σαν παίκτες υψηλά στάνταρ, γιατί στο τέλος κρίνεται η χρονιά. Αν πιστέψουμε ότι έχουμε κερδίσει κάτι, τότε μπορεί να καταστραφεί η χρονιά».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Mε το μυαλό στην Ευρώπη…

admin

Η Ολυμπιακή Φλόγα έφτασε στο Καστελόριζο και έστειλε τα μηνύματά της σε όλο τον κόσμο

admin

Κοντά στην Σάο Πάολο ο Μπενίτεθ

admin